Muusikoiden.net
07.05.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Lisää soittoseuraa setämiesten hevi-humputtelubändiin!
Lisätty: 26.04.2024
Voimassa: 22.10.2024
Ilmoittaja: JackRabbitt (#28983)Lähetä pikaviesti »
Etsitään lisää soittajia melko satunnaisesti (harvoin) kokoontuvaan 40+ ukkoloitten sivuproggikseen. Etsimme pääasiassa kitaristia, mutta jos esim. laulaja haluaisi tulla kuluttelemaan äänijänteitään, tai kosketinsoittaja säveliä, niin eipä olisi poissuljettua sekään!

Soittelemme tämmöistä "tuoreehkoa" metallia, joskin jo alkaa olla 20v vanhoja genrejä nämäkin. 😅 Eli semmoista metalcore, nu metal, NWOAHM ja mitä näitä oli hyppy-pomppu metalleja tyylilajeiltaan.

Bändiesimerkkejä:
Kill Switch Engage
Lamb of God
Linkin Park
Avenged Sevenfold
Stone Sour
Fear Factory
Stam1na

Homman idiksenä olis olla outletti tämmöiselle musalle, mitä ei ole päässyt omassa bändihistoriassa harrastamaan ja kiinnostelis ottaa haltuun tämmöinen "atleettisempi" musiikin muoto, mitä tulee kyllä sitten kuluteltua kuuntelumuodossa. Meillä on pääbändinä bilebändi, joka ajaa etusijalle viikottaisessa treenaamisessa, mutta silloin tällöin on hetkiä, että "normitreenejä" ei saada järjestetyksi, jolloin tämmöiselle olisi tilausta. Kenties jonkun toisenkin päivän voisi säätää. Joten mitähän tuota lupailisi, 1-2 treenit / kk ?

Hyvä asenne ja seikkailumieltä tarvitaan! Hipsteri-parta ei ole pakollinen, mutta siitä ei myöskään ole keskuudessamme haittaa! 😋
Treenis löytyy ja kokeilemaan pääsee joustavasti.

Yhteydenotot mielellään sähköpostiin.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 18-100
Osasto: Muut
Paikkakunta: Kuopio (Itä-Suomen lääni)
 



« Takaisin