Muusikoiden.net
10.06.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Soittajaa
Lisätty: 15.04.2024
Voimassa: 19.09.2024
Ilmoittaja: Unnamable (#71620)Lähetä pikaviesti »
Yhden miehen dreampop/postrock-projekti Since When etsii rumpalia/basistia/kakkoskitaristia että voisi vähän laajentaa äänipalettia.

Repertuaarissa paljon valmiita piisejä jotka on kaikkine osineen myös sovitettavissa muille soittimille, tyylinä useimmiten hyvinkin melankolinen ja tunnelma- ja tekstuuripainotteinen sähkökitarointi, mutta ajoittain myös astetta rujommat akustiset kitarat etusijalla. Ja kyse siis instrumentaalimusasta, ellei ny sopivaa vokalistia tule vastaan.

Oma visioni saundin ja yleisen suunnan suhteen on aika tarkka mutta kaavoihin ei ole tarkoitus kangistua joten tietty leikkimielisyys, kapinahenki ja satunnainen metelöinti kuuluvat asiaan; kuiva hifistely, tiluttelu ja muu poseeraaminen sen sijaan ei.

Hengenheimolaisuuksia jotka saattavat antaa osviittaa äänimaailmasta: The Durutti Column, The Cure instrumentaalit, Low, Codeine, Bailter Space, Bark Psychosis, Labradford, Lift to Experience, Slowdive, Skywave, Galaxie 500, Red House Painters, Paik, Flying Saucer Attack, The Jesus and Mary Chain, Blank Dogs, Tollund Men, Mana Mana, Dirty Three, Jandek, Nick Drake, Mark Hollis, Erik Satie..

Ohessa linkit viimeisimpiin tuotoksiin;
www.youtube.com/watch?v=8jZKE3GVpEY
www.youtube.com/watch?v=1ryEEOt8qRk

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 20-50
Osasto: Muut
Paikkakunta: Vaasa (Länsi-Suomen lääni)
 



« Takaisin