Muusikoiden.net
10.06.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Laulaja etsii kitaristia akustiseen duoon
Lisätty: 15.03.2024
Voimassa: 10.09.2024
Ilmoittaja: Muussitalo (#106779)Lähetä pikaviesti »
Olen mieslaulaja joka haluaisi löytää akustisen kitaristin jonka kanssa tehdä duona musiikkia yhdessä. Toiveena että duona tekeminen hioituisi sellaiseen kuntoon, että sillä voisi esiintyä vaikkapa perhejuhlissa. Tavoitteena musiikin tuoma flow tila sekä itsellemme että kuulijoille. Ajattelen covereita.

Olen 42 ja laulanut 20 vuotta ja käynyt laulutunneilla 10 vuotta. Minulla on melko laaja ääniala ja ääneni soi parhaiten suhteellisen korkealta. Soitan akustista kitaraa itsekin. Kitaran soittaminen ei ole koskaan ollut minulla kuskin paikalla. Se on aina ollut tukemassa lauluani ja laulamiseni on vuosien aikana kehittynyt kauas eri tasolle verrattuna kitaran soittamiseen. Tykkään säestää itseäni kitaran kanssa, vaan en ole koskaan hionut tätä kuviota kovinkaan pitkälle. Laulan englanniksi ja suomeksi. Minulla on paljon puhelimella äänitettyjä näytteitä mitä voisin kenties lisätä tähän ilmoitukseenkin.

edit17.03.2024: Tässä linkki pariin reenivetoon Google Drivessa. Nämä puhelimella nauhoitettuja: https://drive.google.com/drive/fold … usQkz1NOIXnP3GhNU50Y?usp=drive_link

Laulullisia vaikuttimia on pitkä lista: Freddie Mercury, John Legend, Elton John, David Bowie, Nick Cave, Phil Collins, Simon & Garfunkel, Jim Morrison, Bill Whithers. Rock, Pop, Soul, Hard Rock, Heavy Metal.

Olen esiintynyt muutaman kerran laulajana. Duunin pikkujouluissa, häissäni, juhlissa. Karaoke ei ole oikein koskaan iskenyt, mieluummin laulan jopa ilman säestystä kuin nauhan päälle.

Keskiössä pitää olla että kumpikin inspiroituu yhteisestä tekemisestä. Esiintyminen toki on haaste mitä haluan ottaa yhteiseksi tavoitteeksi.

Asun PK seudulla. Olisi hienoa jos sinäkin.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 42
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
 



« Takaisin