Muusikoiden.net
10.06.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Basistille bile/coverbändiä?
Lisätty: 20.02.2024
Voimassa: 17.08.2024
Ilmoittaja: achr (#8225)Lähetä pikaviesti »
Edellinen poppoo lopetti soitannat covidin iskiessä ja sen seurauksena tuli myös omaan soitantaan parin vuoden tauko. Nyt on taas alkanut iskeä kaipuu musahommiin.

Hakusessa ensisijaisesti bile/coverbändi jonka soitanta saa toivottavasti tanssijalan vipattamaan. Sellainen kokoonpano joka ei jää pelkästään treeniksen nurkkaan soittelemaan vaan käy myös keikoilla. Ehkä pari-kolme-neljä kertaa vuodessa. Musahommat ovat kuitenkin allekirjoittaneelle harrastus eikä siis hakusessa ole jatkuvasti tien päällä oleva (puoli)ammattilaiskokoonpano.

Allekirjoittanut on viettänyt aikaansa musahommien parissa koko pienen ikänsä. Bassoa on tullut soitettua viimeiset viitisentoista vuotta. Rokkaava poljento ja rock/pop/iskelmät jne taittuvat varmalla otteella. Edellisen bändin settilistalla pyöri varsin vaihtelevaa matskua Bon Jovista Michael Jacksoniin ja Van Haleniin, Haloo Helsingistä Kaija Koohon ja Dingoon, The Policesta AC/DC:hen, The Pointer Sistersiin ja Donna Summeriin eli laidasta laitaan.

Itselle on tärkeintä että treeneissä on mukavaa ja homma toimii. Kun treenikselle tullaan niin sinne tullaan soittamaan, ei opettelemaan (yhdessä)soittoa tai keskittymään kaljan juontiin. Optimitapauksessa treenis olisi jossain Hyvinkää-Järvenpää akselilla.

Lauri

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 43
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Tuusula (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0400228958
 



« Takaisin