Muusikoiden.net
10.06.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Turussa
Lisätty: 19.02.2024
Voimassa: 16.08.2024
Ilmoittaja: sammyhatinen (#237583)Lähetä pikaviesti »

Moi!

Olen Sammy ja annan kitaratunteja Turussa. Kitaraa on tullut soitettua viidentoista vuoden verran, joista noin kymmenen vuotta tavoitteellisessa bänditoiminnassa. Kokemusta löytyy siis niin äänite-, kuin livetyöskentelystä.

Pääasiallinen musiikillinen keskittymiseni on viime vuosina kohdistunut Coochilla -nimiseen rockyhtyeeseen, jonka lisäksi tällä hetkellä opiskelen Turun konservatoriossa, pop/jazz -kitara pääinstrumenttinani.

Olen halukas jakamaan musiikin ja soiton tuomaa iloa eteenpäin. Voit olla juuri kitaran käteen ottanut vasta-alkaja tai hieman kokeneempikin kepittäjä - tehdään yhdessä sun näköinen ja kuuloinen suunnitelma. Suurin osaamiseni löytyy rock-, ja metallisoitosta, mutta pääasiallinen tarkoitus tunneilla on löytää oppilaan oma saundi ja muovata opetussuunnitelma vastaamaan oppilaan mieltymyksiä.

Pystyn antamaan opetusta myös demottamiseen, äänittämiseen, DAW -työskentelyyn (Logic Pro / Garageband), bändissä toimiseen, tai oman saundin rakentamiseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä!

25e / h
Ensimmäinen tunti ilmainen!

Sammy Hätinen
045 849 8518

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 28
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 045 849 8518
 



« Takaisin