Muusikoiden.net
10.06.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Taustalaulaja/instrumentalisti bändiin
Lisätty: 05.01.2024
Voimassa: 02.07.2024
Ilmoittaja: Antero123 (#233631)Lähetä pikaviesti »
Haetaan jäseniä punk/rock/avantgarde-bändiin joka soittaa räävitöntä ja poliittisesti epäkorrektia materiaalia genrerajoista välittämättä sliipparit/klamydia/juice/lapparit/shitter limited-asenteella, haistattaen paskat kukkahatuille ja mielensä pahoittajille.

Haemme tyyppiä jolta onnistuu erilaisten soitinten ja hilavitkuttimien käyttö ja laulupuoli. Sukupuolella ei ole väliä, kunhan olet inhimillinen olento.

Soittajalta odotetaan kykyä heittäytyä täysillä livemeininkiin, pilkettä silmäkulmassa, avointa asennetta musiikin suhteen, korkeaa työmoraalia, omat soittokamat, riittävä soittotaito (saat esim. The Trooperin tyyppisen kappaleen soitettua kunnialla läpi), valmiutta treenata oma-aloitteisesti biisit himassa niin että soitto treeniksellä kulkee kohtuullisesti ja treenata bändin kanssa n. 2 kertaa kuussa yhteissoittoa treeniksellä, halua hoitaa oma tontti bändissä kunnolla, täysi-ikäisyyttä( mieluiten 25-45v), valmiutta panostaa bändiin tosissaan, yhteistyökykyä, valmiutta panostaa bändin visuaaliseen puoleen, valmiutta osallistua treeniksen vuokraan (n. 30e/kk). Stemmalaulutaito olisi plussaa.

Materiaali koostuu punk-hardcorepunk-avantgarde-noise-suomirock-metalli-reggae-ties mistä ja homma tehdään kunnolla mutta kieli-poskessa-meiningillä.

Treenis löytyy ja iso nippu biisejä myös. Jos olet persoonallisuushäiriöinen wannabe-rokkistara euroopan kokoisella egolla ja päihdeongelmalla, älä ota yhteyttä.

Demoja saa kuunneltavaksi pyytämällä ja laittamalla sähköpostiosoitteen

Yhteydenotot pikaviestillä.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 25-45
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
 



« Takaisin