Muusikoiden.net
02.05.2024
 

Etusivulle
KeikatIlmoita keikkaArtistitPostituslista
KeikkatunnelmatBändipäiväkirja
Palaute

Keikka: 19.04.2024 - Jaakko Kaisto


Päivämäärä:pe 19.04.2024
Esiintyjä:Jaakko Kaisto
Paikka:Tampere, Kahvilakauppa
Lisätietoja:Jaakko Kaisto on Pirkanmaalainen laulaja-lauluntekijä ja energiahoitaja. Jaakolla on aina ollut luontainen kyky katsella maailmaa erilaisista perspektiiveistä ja tuijotella elämän paradokseja silmiin, sekä viedä pohdinnat sille tasolle, missä ei enää voi olla varmasti oikeassa oikein mistään. Tähän liittyy virnuileva huumori ja kyky nauraa elämän hulluudelle, mutta myös rohkeus tuntea syvästi ja katsoa pelottaviakin asioita suoraan silmiin. Muun muassa näistä asioista myös hänen laulut syntyvät.

”Joskus sitten kirjoitin näitä juttuja ylös. Otin kitaran käteen ja lauloin ne itsestäni ulos. Vastaanotto hämmensi minua, sillä nuo samaiset asiat muuttuivat kuulijoiden kiitoksissa ”kauniiksi lyriikaksi” tai ”syvälliseksi tulkinnaksi” ja nää hetket sai ihmiset selvästi pysähtymään itsensä äärelle”, kuvailee Jaakko itse.

Kaisto on kirjoittanut runoja ja lauluja, sekä soittanut niitä useille ihmisille. Luominen on hänelle jonkinlaista terapiaa ja tutkimusmatkaamista omaan itseen. Jaakon mukaan esiintyminen puolestaan on hänelle olemista aidossa yhteydessä toisten kanssa, olla kosketuksissa siihen mikä on oikeasti merkityksellistä ja pyhää.

Vapaa pääsy. Tapahtuma alkaa klo 18:00.

Paikkoja on rajoitetusti, joten saavuthan ajoissa paikalle. 

Satakunnankatu 12, 30100 Tampere.
Internet:https://www.youtube.co … 9dWRbSmV_1p64RrU9Did-w
http://www.kahvilakauppa.fi
   

Tulostettava versio

» Jaa keikka Facebookissa
» Lähetä Twitteriin


Tarkasta aina keikan todenperäisyys esiintyjän ja/tai esiintymispaikan kotisivuilta.
Muusikoiden.net ei vastaa keikkojen oikeellisuudesta!