Muusikoiden.net
10.06.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Rumpalit


Ilmoitukset 91-105 (yhteensä 150)« edellinen | seuraava »


Orkesteri hakee: Dragon Throne etsii rumpalia
Lisätty: 11.04.2024
Voimassa: 07.10.2024
Ilmoittaja: Judemoukari (#131001)Lähetä pikaviesti »
Hei kaikki paukuttelijat! Olemme Äänekosken Parantalasta käsin operoiva heavy/power/speed metal yhtye sinfonisilla elementeillä ja tarvitsisimme uutta rumpalia. Lähin esimerkkibändi voisi olla Blind Guardian, mutta teemme toki musiikkia omalla tyylillämme ja tuleva levy menee jo sitten huomattavasti meille omintakeisempaan suuntaan. Ensimmäistä levyä ja paria uutta singleä pääset kuuntelemaan Spotifystä, Youtubesta tai mistä vain striimauspalvelusta hakemalla Dragon Throne yhtyettä.

Uutta levyä varten löytyy jo iso määrä materiaalia ja se julkaistaan kahden EP:n muodossa. Ensimmäinen puolikas on jo äänitetty, mutta toiselle pääsisit jo jättämään omaa kädenjälkeäsi. Musiikkimme ei ole ääriteknistä mutta paikoin suhteellisen nopeaa joten rumpukapuloiden olisi hyvä pysyä kädessä. Täydellisyyttä emme vaadi, tärkeää on että olisit hyvä tyyppi jonka kanssa juttu luistaa ja joka osallistuisi aktiivisesti bändin toimintaan.

Mitä me sitten tarjoamme sinulle? Bändimme käytössä on oma studio harjoittelua sekä äänitystä varten, joka on vapaasti käytössäsi, sovittaessa myös muihin kuin bändin juttuihin. Lisäksi tarkoituksenamme on hankkia lähiaikoina tiloihin omat rummut äänityskäyttöön, joten omaa settiä ei treeneihin tarvitse kuljetella. Porukkana olemme rentoja, ja pyrimme luomaan mukavan ja rennon ympäristön harrastaa ja toteuttaa itseään.

Rumpujen suhteen meillä on ideoita, mutta koska kukaan meistä ei ole rumpali olisivat sovitukset täysin sinun käsissäsi. Emme ole alkoholittomia, mutta perussääntönä treeneihin tullaan selvänä eikä siellä juoda. Muutenkin rock-kukkoilu on iän myötä hälvennyt, ollaan kaikki aika perus-ukkoja joiden ikä pyörii 30 ikävuoden ympärillä.

Kuulostaisiko tämä sinua kiinnostavalta projektilta? Jos olet kiinnostunut, laita ihmeessä viestiä ja sumplataan kuvioita siitä eteenpäin.

Käyn täällä semiharvoin, eli laitathan vastausta 0407345718 numeroon!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Paikkakunta: Äänekoski (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0407345718
 


Orkesteri hakee: Nasty Crash etsii uutta asiansa osaavaa rumpalia
Lisätty: 10.04.2024
Voimassa: 06.10.2024
Ilmoittaja: hantu666 (#181807)Lähetä pikaviesti »

Nasty Crash etsii rivistöönsä uutta rentoa, pestiinsä ja porukkaamme sopivaa tyyppiä, joka tulisi hoitamaan rumpalin tonttia. Nykyinen kokoonpano ollut kasassa jo useamman vuoden ja tavoitteenamme on pääasiallisesti työstää omia kappaleita tasaisella vauhdilla. Studioon on tarkoitus päästä kesän / syksyn mittaan, joten silmää myös tähän rumpalilta toivotaan. Keikkoja tehdään silloin tällöin. Tavoitteena tehdä keikkoja bändin jäsenten rahkeiden mukaisesti. Keikkoja tälläkin hetkellä jo sovittuna, joten pelkkään treenissoittoon ei tarvitse tyytyä.

Bändin vaikutteet nojautuvat vahvasti 80-luvun Glam- / Hardrock-bändien meininkiin. Mielenkiinto jäsenillä pyörii Mötley Crüe, W.A.S.P, Santa Cruz ja Crashdïet akselilla. Alta löydät linkit julkaistuihin biiseihin, jonka tyylisiä biisejä on tarkoitus tehdä jatkossakin. Mikäli haluat äänesi kuuluvan biiseissämme, niin ole yhteydessä meihin.

Treeniksemme sijaitsee Raumalla, mutta esimerkiksi Porin suunnasta on mahdollista järjestää kimppakyyti treeneihin. Toivomme hankijalta kovaa intoa sekä riittävää osaamista biisien haltuunottoon.

https://linktr.ee/nastycrash?utm_source=linktree_profile_share

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 25-40
Paikkakunta: Rauma (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0458634600
 


Orkesteri hakee: Örinämättöbändi etsii osaavaa rumpalia
Lisätty: 10.04.2024
Voimassa: 06.10.2024
Ilmoittaja: EITSPII (#219996)Lähetä pikaviesti »

Hakusessa olisi rumpali joka osaa soittaa polyrytmejä ja nopeitakin osuuksia.
Auditionin voimme hoitaa kämpilläni sähkörumpusetillä!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 20-30
Paikkakunta: Pirkkala (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0465534797
 


Orkesteri hakee: Pop/Rock/Blues bändi hakee rumpalia
Lisätty: 10.04.2024
Voimassa: 06.10.2024
Ilmoittaja: jnu003 (#45273)Lähetä pikaviesti »
Raisiossa harjoitteleva, harvakseltaan keikkaileva pitkän linjan bändi hakee rumpalia säännölliseen harjoitteluun. Ei tarvitse olla taituri kunhan perusrytmi/soitto kunnossa. Treeniksellä on rummut. Bändin keski-ikä +50
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0405210127
 


Orkesteri hakee: Punkrock, hardrock, garage, alternative, etc.
Lisätty: 09.04.2024
Voimassa: 05.10.2024
Ilmoittaja: hirvoksi (#23253)Lähetä pikaviesti »

Laulajaa ja rumpalia kaivataan bändiin, yhdessä tai erikseen. Olemme n. 40-50v. kaksi kitaristia ja basisti Helsingistä. Laulukieli vapaasti valittavissa, biisipohjia on. Jos sulla on omia biisejä voidaan työstää niitäkin yhdessä. Tavoitteena tehdä keikkoja ja julkaista omaa musiikkia. Coverit myös OK huvin vuoksi, ollaan soiteltu mm. Ramones, Ne Luumäet, (vanha) Eppu Normaali, Pelle Mijoona, Maukka Perusjätkä, (vanha) Apulanta, Stooges, Clash, Green Day, Turbonegro. Treenejä Pitäjänmäellä 2-4 kertaa kuussa, olisi hyvä pystyä ottamaan biisejä haltuun myös muulla ajalla. Treenit ja keikat on soittamista varten, päihteet ja muut sekoilut hoidetaan jossain muualla.

Singer and drummer needed for a band, together or separately. We are two guitarists and a bassist from Helsinki, aged around 40-50. Singing language free to choose, we have some own material to work with. If you have your own, let's work with them together. The goal is to do gigs and publish own music. Cover songs OK for fun, we have been playing for example Ramones, Ne Luumäet, Eppu Normaali, Pelle Mijoona, Maukka Perusjätkä, Apulanta, Stooges, Clash, Green Day, Turbonegro. Rehearsals at Pitäjänmäki 2-4 times per month. It would be good to learn the songs also on your own time. Rehearsals and gigs are for music, messing around with e.g. alcohol and other substances is done somewhere else.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: numero
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: toinenpaiva@gmail.com
Internet: https://linktr.ee/toinenpaiva
 


Orkesteri hakee: Etsitään jazz rumpalia
Lisätty: 08.04.2024
Voimassa: 22.09.2024
Ilmoittaja: T.I.M. (#130226)Lähetä pikaviesti »
Lohjalla olis edelleen tarve jazz musan soitosta kiinnostuneelle, osaavalle rumpalille. Ei meinaa löytyä. Ole yhteydessä rohkeesti, jos erilaiset jazz biisit kiinnostaa ja intoa ja kokemusta löytyy. Nyt olis iso bändi mihin liittyä mukaan. Lähetä sähöpostia, niin kerron lisää. tapani(at)wastip.fi
Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: Ei väliä
Paikkakunta: Lohja (Etelä-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Rumpalisti etsii bändiä!
Lisätty: 06.04.2024
Voimassa: 02.10.2024
Ilmoittaja: aavanevanlinna (#238485)Lähetä pikaviesti »

Heippa! 15v rumpuja soittava tyttö Pohjois-Helsingistä etsii 13-16 vuotiaita bändiin tai valmista bändiä johon voisin liittyä. Omia musiikkimieltymyksiä on mm. Haloo Helsinki!, Maija Vilkkumaa, Chisu ja Ellips.
Mun snäppi on @raynevanlinna jos oot kiinnostunu nii siel ois helpompi jutel

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 15
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: +358 404139900
Sähköposti: aava.aurora3000@gmail.com
 


Muusikko hakee: Etsin basistia & rumpalia tulevaan super trioon!
Lisätty: 05.04.2024
Voimassa: 01.10.2024
Ilmoittaja: Putsipee (#238469)Lähetä pikaviesti »
Hei, olen 27v muusikko Helsingistä. Kitaraa,huuliharppua ja laulua on tullut tehtyä yli kymmennen vuotta monissa bändeissä ja keikkoja kertynyt jo 500kpl nuoreen ikään nähden. Toimin myös J&J Ahlqvist Mojo Gang yhtyeessä joka toimii Finnish All Music & Median alla ( https://allmusicmedia.com/jjgang/ ) sekä olen Dexviihde keikkamyynnin listoilla, joten keikkaa tulee olemaan!

Tulevan supertrion musiikki on paljon bluesin, hiphopin, funkin ja vähän soulahtavan iskelmällistä myös. Treenistä ei tällä hetkellä löydy omasta toimesta, mutta kyllä sellanenki keksitään jos tarve on. Mulla on kone täys omia biisejä mitä voin lähettää jos kiinnostut tästä projektista. Bändi tulee olemaan helvetin tiukka, jos jotain pitäisi vaatia soittajalta niin improvisaatiota ja sooloja! Mut eikö se oo soittajan perus hommaa ;) ? Mitäpä tässä muuta jauhamaan, hollaa !

Ota yhteyttä viestil jos kiinnostuit, niin keskustellaan jatkosta ja kuunnellaan biisit läpi :)

Yt. Joel Ahlqvist puh. (0401710605 )

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 20-40v
Paikkakunta: Kerava (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0401710605
 


Orkesteri hakee: Etsitään rumpalia Turun seudulta
Lisätty: 05.04.2024
Voimassa: 31.08.2024
Ilmoittaja: vkankaan (#228065)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Olemme Martinmäkeläiset-niminen bändi Turusta/Raisiosta. Soitamme omia kappaleita ja musamme on lähinnä progressiivista rockia. Meillä on Spotifyssa, Youtubessa ja muissa striimauspalveluissa 10 kappaletta ja tarkoituksena on lähteä soittamaan niitä livenä ja tietenkin tehdä lisää musiikkia. Nyt meille on tullut tarvetta Turun seudulta olevalle rumpalille, kun vanha rumpali ei pysty osallistumaan bänditoimintaan. Koska emme ole enää nuorukaisia, etsimme varttuneempaa rumpalia.

Tässä linkki Martinmäkeläisten Spotify-sivulle:

[https://open.spotify.com/artist/75I … mmFHNzWN5VGgKkoHFuFxdtBN7e44H44OGNc)

Jos olet kiinnostunut bändistämme ja musastamme, ota yhteyttä.

martiansonthehill@gmail.com

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
 


Orkesteri hakee: kaipuu-YHTYE ETSII RUMPALIA JA KOSKETINSOITTAJAA KEIKKABÄNDIINSÄ
Lisätty: 02.04.2024
Voimassa: 30.06.2024
Ilmoittaja: JanneAla (#142322)Lähetä pikaviesti »

Etsimme iloiseen joukkoomme rumpalia ja kosketinsoittajaa. Keikkabändiimme kuuluvat jo sähkö- ja akustinen kitara, basisti sekä viulisti. kaipuu soittaa melankolissävytteistä modernia popmusiikkia. Yhtye on julkaissut 4 kappaletta (alla linkki biiseihin) ja loppukeväästä julkaisemme 8 kappaleen albumin, jonka myötä olisi tarkoitus lähtä keikkailemaan loppukesästä/syksystä. Yhtyeen jäsenet ovat kotoisin Jyväskylästä ja Rovaniemeltä, mutta sinun ei välttämättä tarvitse olla kotoisin ihan naapurista, mikäli halua ja motivaatiota riittää.

Jos mielenkiintosi heräsi ja haluat kuulla lisää bändistä ja tulevaisuuden suunnitelmistamme, niin voit olla yhteydessä meihin puhelimitse numeroon 040 5421038 tai sähköpostitse osoitteeseen janne.alapera@gmail.com.

Instagram: @kaipuuonikuinen

Spotify: https://open.spotify.com/artist/31W … VyU2icUwT?si=ainieUFWT22AdR5eg1La0Q

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 30
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0405421038
Sähköposti: janne.alapera@gmail.com
 


Orkesteri hakee: Rock'n roll rumpali
Lisätty: 30.03.2024
Voimassa: 21.09.2024
Ilmoittaja: sisaaro (#167331)Lähetä pikaviesti »
Sinä tyylikäs keikkavalmis rock'n roll rumpali. Swengaava soitto hanskassa. Ota ryhtiä ja yhteyttä pikaviestein. Keikkaa tarjolla.
Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: +18
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
 


Orkesteri hakee: Ian Voltage etsii rumpalia
Lisätty: 29.03.2024
Voimassa: 24.09.2024
Ilmoittaja: Larssoni4 (#226713)Lähetä pikaviesti »
Ian Voltage on Helsingissä vuonna 2019 perustettu rockbändi. Soitamme energisellä asenteella, ja musiikillinen tyylimme kelluu jossakin melodisen hard rockin, grungen ja heavy metallin välimaastossa. Tähän mennessä olemme julkaisseet yhden EP:n, kolme sinkkua, kaksi musavideota sekä yhden lyriikkavideon.

Toiminnassamme kaiken lähtökohtana on mukava ja rento yhdessä tekeminen, mutta samalla meiltä löytyy sopivissa määrin tavoitteellisuutta ja intohimoa musiikin tekemiseen. Ikähaarukkamme on 29-38 vuotta, ja toivommekin sinun olevan suunnilleen saman ikäinen. Tarkoituksemme on treenata 1-2 kertaa viikossa Helsinki-Lahti-akselilla, keikkailla, sekä äänittää ja julkaista uutta musiikkia aktiivisesti. Treenikämppämme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Treenikseltä löytyy yhteiskäyttöinen rumpusetti. Myös Lahdessa on treenispuitteet olemassa.

Etsimme joukkoomme motivoitunutta ja perusvarmaa rock-rumpalia, joka keskittyy sirkustemppujen sijaan hyvän grooven löytämiseen yhdessä basistin ja bändin muiden jäsenten kanssa. Taustalaulutaito sekä halukkuus osallistua biisintekoon katsotaan eduksi. Käytämme in ear -monitorointia, joten toivomme myötämielisyyttä IEM-tsydeemejä kohtaan. Soittotaitojen lisäksi odotamme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Me ollaan hyviä jätkiä, joten olethan sinäkin!

Vaikka toimintamme on tavoitteellista ja pyrimme siihen, että touhulla ansaitsisi joskus jotakin roposia, niin tällä hetkellä kulut ylittävät tulot. Me ollaan kaikki päivätöissä käyviä sällejä, ja samaa toivotaan sinulta.

Jos kiinnostuit, niin olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä joko minuun pikaviestillä, tai osoitteeseen ianvoltageband@gmail.com.

Etsimme rumpalin lisäksi myös lead-kitaristia.

Musiikkiimme pääset tutustumaan seuraavista linkeistä:
https://www.youtube.com/watch?v=le3lrDb9dlE
https://www.youtube.com/watch?v=cXdm_rcNStw
https://www.youtube.com/watch?v=LXaF8ui6P7M
https://open.spotify.com/artist/0AaoF8Qis4qJeBVTPzKhPA

Cheers!

Lasse, Derek & Keinonen

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0504075668
 


Muusikko hakee: Tribute Queen Band
Lisätty: 22.03.2024
Voimassa: 17.09.2024
Ilmoittaja: RedSpecial_suomi (#238170)Lähetä pikaviesti »

Hi my name is Massimo i play guitar most specifically my homemade red Special guitar and of course I’m huge Queen fan . I’m looking for other musicians preferably in Tampere , 18+ that have same passion for this amazing band called Queen more specifically for Bass player and drummer and keyboard player and singer to start, and eventually create a tribute band .Btw I don’t play from a long time with someone or live so in beginning we can start easily and jam together especially with not stress :) big goal is just to have fun , then if things go well maybe we can eventually think to play live and turn this hobby in some side job.
About the instrument and amp I have same Brian May rig so two Vox ac30 in stereo with Chorus, delay etc… and of course two Red Special ( one is spears), eventually i can run also in digital .
If you are interested and want start this new adventure please contact me with email or if you are more curious I have my instagram red_special_suomi

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: massimo.aiello@outlook.com
 


Orkesteri hakee: Imperativelle rumpali
Lisätty: 19.03.2024
Voimassa: 14.09.2024
Ilmoittaja: Tumtse (#214412)Lähetä pikaviesti »

Imperative hakee rumpalia tositarkoituksella.
Juuri ensidemonsa julkaissut Imperative on läpeensä kyllästynyt ohjelmoimaan rumpujansa, sekä keikkakuume pitäisi saada taltutettua.
Riittää että osaat soittaa ja olet kaikinpuolin mukava jätkä/jätkätär niin paikka on melkolailla taputeltu.
Iällä ei väliä, sukupuolia ei kysytä, kunhan osaat laskea neljään.

Odotamme malttamattomana kirjettäsi, terveisin:
Tuomas, Verner & Jimi

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: syntynyt
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Sähköposti: tuomas.turunen17@gmail.com
Internet: http://instagram.com/imperative_official
 


Muusikko hakee: Laulaja-pianisti etsii rumpalia omille sävellyksille
Lisätty: 18.03.2024
Voimassa: 01.09.2024
Ilmoittaja: zarski (#43745)Lähetä pikaviesti »
Etsin rumpalia omaan bändi projektiin. Kaksi kappaletta olen julkaissut ja reilu kymmenkunta biisiä on valmiina tällä hetkellä pelkästään piano laulu versioina.
Laitan tähän linkin kappaleestani minkä tyyppisestä musiikista on kyse, ja jos kiinnostuit niin laita rohkeasti viestiä niin poristaan lisää.

https://youtu.be/nwJosiqd1Z8?si=3HNYcHgGpq7qf4_0

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 38
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   « edellinen | seuraava »

Näytä

Lääni:tai
Maakunta:
Ilmoitustyyppi: 


Osastot

Basistit
116
Kitaristit
176
Kosketinsoittajat
55
Laulajat
181
Rumpalit
150
Soitonopettajat
115
Keikat
49
Muut
130
 
Kaikki osastot
 
972