Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Secreterial
Alue:Funk, soul, hip hop, rap, reggae, r'n'b
Aihe:Eminem
Aika:03.03.2011 22:14
No jokainen tykkää mistä tykkää. Ite en jaksa edes vaivautua kuuntelemaan perus "ganstaräppiä", vaan nykyään tulee ennenkaikkea kiinnitettyä huomiota sanoituksiin. Eminemillä tuntuu olevan jälleen ihan oikeesti sanottavaa, joten toimii meikälle. Toki "Real Slim Shady" ja "Without Me" jaksaa iskeä silloin tällöin, varsinkin "Real Slim Shady" tiukan kertsin takia.
 
Meikälle on ihan sama sille, kuinka "mainstreamia" musa on, kunhan sanotukset toimii. Moni on haukkunut "Not Afraidia", mutta mulle se toimii nimenomaan sanoitusten takia. Ei se nyt biisinä mikään maailman paras ole, mutta sanotukset on hyvät.
 
Kannattaa tsekata Chris Rockin "Never Scared" stand-up pätkä, kaveri nakkaa hyvää läppää nykyräpin tilasta, ja on oikeassa siinä. Meikä ei vaivaudu kuuntelemaan räppiä enää paljoa, koska liikaa tulee kamaa, jossa ei ole minkäälaista sanomaa, vaan sanoitukset on tyyliin "jee, meikä nai huoria". Toki jos jaksais paneutua asiaan enemmän, niin varmasti löytyis hyvääkin kamaa.
 
Toki asiaan vaikuttaa se, että Eminemia on tullu kohta joku 10v diggailtua, vaikka raskaampi musiikki onkin lähellä sydäntä. Vähän on/off-suhde on ollu; välillä ei tuu vuosiin kuunneltua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=49&t=152941