Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Katti
Alue:Livetoiminta
Aihe:Jännitteen tasaaja/säädin räkkiin
Aika:09.12.2010 09:27
ragol: Loppukaneettina sen verran, että tässä nyt eräitä vuosia erinäisiä foorumeja seuranneena voisin väittää meillä olevan sähköpuolen keskimääräistä paremmin hoidettu. Toki aina löytyy rikkinäisiä paikkoja, ja ongelmakohtia, mutta mutuna väittäisin niitä olevan monta kertaluokkaa vähemmän kuin esimerkiksi tuolla rapakon takana.
 
Ehkäpä näinkin, mutta sen sanon karvaalla kokemuksella, että ne kaikki sähköt pitää mitata ennen kuin sinne mitään kytkee... Aika usein myös isojen firmojen ja vuokraamojen kaapeleissa kun on jos jonkin moista hätää (nollaa irti, nolla ja vaihe ristissä jne.).
 
On muutamaan otteeseen käynyt niin, että olen uskonut sähkärin sanaa ja kytkenyt voimavirran kiinni, ja sitten tulee sitä sinistä joka rööristä...
 
Nykyään en enää luota kenenkään muun testaamaan kuin itseni. Säästän paljon vaivaa, aikaa ja rahaa sillä... ...joskin kyllä noille on aina maksaja löytyny, mutta se ei paljon just sillä hetkellä lohduta.
 
Tohon alkuperäiseen palatakseni. Siihen ei ole olemassa sellaista halpaa ratkaisua, koska kyseessä on kuitenkin laite jonka olisi oikeasti suotavaa toimia kunnolla. Eli tähänkin pätee se vanha viisaus "itke kerran, maksa kerran". Noissa halvoissa kun yleensä on syynsä olla halpoja...
 
Kallistuisin itse Furmanin taikka SurgeXin suuntaan, vaikka ne maksaakin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=188405