Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Midrange
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Elektroniikkalinkkejä
Aika:17.11.2010 22:31   (muokattu 17.11.2010 22:35)
Heh, Dasmusikdingin tuossa alustuksessa mainituista tilauksien viipymisestä voisin mainita oman erikoisen tapahtumani.
 
Sain tuolta erään tilauksen yhteydessä viallisen nupin potentiometrille, kyseisessä nupissa olivat jengat valmiiksi hajalla. Koska kyseessä oli kuitenkin yli euron arvoinen nuppi, ajattelin reklamoida asiasta. Noh, viestiä Klausille joka lupasi oitis lähettää uuden nupin.
 
Meni pari viikkoa, mitään ei kuulu. Uutta viestiä Klausille joka sanoo lähettävänsä uuden nupin sillä vanhan on täytynyt hukkua matkalla. Kolme viikkoa odottelua, ei vieläkään saavu mitään postilaatikkooni.
 
Eikun jälleen viestiä Klausille että en ole vieläkään saanut uutta korvaavaa nuppia. Laitoin vielä lisäyksen etten voi tehdä uutta tilausta ennenkuin tämä asia on selvitetty. Klaus lupaa lähettää kolmannen nupin josko se saapuisi perille. Vihdoin 4 päivää viimeisen viestin lähetyksestä nuppi kilahtaa postiluukkuun, ja kirje on päivätty lähetetyksi juuri neljä päivää sitten viimeisimmästä viestistä.
 
Eli joko
 
A) Nuppi jonka hän lähetti kaksi kertaa aiemmin on todella hukkunut Suomen ja Saksan välisessä postiliikenteessä, joka toki olisi erittäin harvinaista mutta mahdollista kuten lotossakin voittaminen.
 
tai
 
B) Kahta ensimmäistä ei ikinä lähetettykkään, vasta kun sanoin etten tee uutta tilausta ennenkuin saan viallisen nupin tilalle uuden, saapui korvaava tilalle, kirje päivätty 4 päivää viimeisimmästä viestistä
 
Molemmat on toki mahdollisia skenarioita, mutta itse löisin vetoa ennemminkin B vaihtoehdon puolesta. Sinänsä harmittaa kun muuten tuolta ovat kaikki tilaukset tulleet hyvin pakattuina ja kamat olleet juuri sitä mitä on tilattu. Ei oikein uskalla pistää uutta isoa tilausta sisään mikäli sekin katoaa, tai "katoaa" matkalla. Noita kun ei lähetetä kirjattuna. Netistä löytyy myös haulla yksi vastaava esimerkki kadonneesta lähetyksestä samalta firmalta, jonka tilaajalla oli aluksi hieman vaikeuksia saada uusi tilalle.
 
Voihan se toki olla että me suomalaiset ollaan liian tarkkoja näissä, ja tuollainen pieni reilun euron menetys tulisi ottaa omalle kontalle ja ajatella lupausta korvaavan tuotteen lähetyksestä ikäänkuin muodollisena hyvän tahdon eleenä ja pahoitteluna, siitäkin huolimatta ettei se ikinä saapuisi tai kuuluisikaan saapua perille asti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=105798