Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-Jere-
Alue:Funk, soul, hip hop, rap, reggae, r'n'b
Aihe:Julma Henri & Syrjäytyneet: Psykoterapia.
Aika:16.10.2010 19:55   (muokattu 30.03.2012 14:23)
täytyy pyytää anteeksi mun torrenttisekoiluja, julma-henri sanoi mulle että mä en saa rahaa tästä levystä koska sitä ladataan torrentteina.
 
Lainaus:
Julma-Henri & Syrjäytyneet -orkesteri julkaisee uuden albuminsa Psykoterapia 31. maaliskuuta 2010. Orkesterin uusilla oikeilla soittimillaan soittama Psykoterapia -äänite yhdistelee psykologiaa ja progressiivista rytmimusiikkia. Albumin tuotannosta vastaavat Oululaiset Jere Nivukoski ja Universtas. Omakustannealbumin jakelee Playground Music.

 
tämä ei pidä paikkaansa, kyseessä ei ole orkesteri. levyllä ei ole muita mun ja henrin lisäksi, universtas ja jere nivukoski on sama tyyppi. mä oon kuopiosta. eikä mulla ole uusia soittimia. levyllä on mun julkaisemattomalta levyltä pasi hiltulan soittama rhodessämplen pätkä raidoissa 5 ja 10.
 
julma henri julkaisi tän levyn oman firmansa kautta, ei maksanu mitä sovittiin, en tiedä monta levyä on myyty, missä sitä on jaettu ja miten paljon, itunes, spotify, equal dreams sun muut paskat ku en tajua niistä vittuakaan.
 
mä tein levyä nimellä julma henri & universtas, levy meni painoon ja siinä luki syrjäytyneet.
 
mä äänitin henrin räpit 2 tahdin looppien päälle, se luki läppärin näytöltä lause kerrallaan n. 30 ottoa per lause.
 
mä editoin ja miksasin henrin räpit, soitin päälle kaikki soittimet, editoin ja miksasin ne. tein kaikki sävellykset.
 
mä tein tätä levyä n. 2000 tuntia, henri. n. 20 tuntia.
 
mä sanoin henrille että meitä pyydettiin kultabassokerhoon tai johonki muuhun ohjelmaan bassoradioon tän levyn tiimoilta, se sano: emmä jaksa sinne mennä, mee sä. se meni johonki muuhun ohjelmaan ja sano että me tehtiin psykoterapia bändillä. samassa ohjelmassa se mainosti järjestämäänsä oulu187 festaria ja sanoi että bändi ei osaa biisejä.
 
sillä ei ole bändiä tällä hetkellä koska mä olen vastannut meidän bändistä koko sen uran alusta saakka.
 
julma henri on tästä eteenpäin julma henri ilman syrjäytyneitä (mä ja panama rayo)
 
me ollaan henrin kanssa tunnettu yli 15 vuotta, mä pidin sitä hyvänä ystävänä ja autoin musiikillisesti niin suurella panoksella kun vaan osasin ja pystyin.
 
levyn kuluihin piti saada rahaa meidän keikkaliksoista, mä jouduin maksamaan kulut. jako piti olla 50/50. mä sain 10% ja henri kävi intiassa hillumassa tyttöystävänsä kanssa muutaman kuukauden.
 
mä tein keikkoja minimi/bensakuluilla luulin että tää on meidän bändi henri ei ollut rehellinen keikkaliksojen suhteen, sanoin että jos liksaa tulee enemmän nii maksa bändille enemmän, se hoiti laskutuksen ja sillä on yritys. mä hoidin soittajat ja sovitukset alqaidan biiseistä ja en tajua musabisneksestä vittuakaan.
 
nämä on faktoja miten kävi, mä en puhu enempää muista sen kusetuksista, ne ei kuulu tän levyn piiriin.
 
henri myös poisti levyn tuolta avohoidosta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=49&t=190964