Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Livetoiminta
Aihe:Kuskit
Aika:09.10.2010 20:04
Huom, ketju on kauheen vanha, mut entäs sit?
 
Mut pannaas vaihteeksi toisinpäin:
 
Eli, mun stressiklubia voisi kiinnostaa pelkkä soittaminen ja ns. valmiille lauteille kiipeäminen.
 
Mahtaako palstalta löytyä halukasta yhteistyökumppania hommaan?
 
Homman nimi on se, et kyseessä on harrasteklubi, joka kumminkin pyrkii tekemään parhaansa. Keikalta saatavat satunnaissataset ei aina kiinnosta, joten noi vois yhtä hyvin antaa hommansa hoitavalle tekniikantoimittajalle. Kauheesti keikkaa ny ei o luvassa, vaan niit on parhaimmillaan satunnaisesti, mutta harvakseltaan.
 
Pitäis pystyä toimittamaan laulukamat/PA + backline sekä jonkinmoinen valaistus. Bändillä ittellä ny on olemassa sinänsä vetokelpoiset kamat, mut ongelma on siinä, et reenikämpän avaimia ei kenellekkään voi antaa, eli bändin tarttis päästä keikalle koukkaamatta reenikämpän kautta.
 
Hommq pitäis hoitua pieteetillä, eli samaan tapaan kuin piian alapesu talon saippualla. Jos on sovittu, et kamat on pystyssä klo 14, niin sit ne on. Veto alkaa yleensä klo 19-20 ja poikkeuksetta päättyy ennen puoltayötä. Harvat keikat yleensä ovat kehäIII sisäpuolella, erittäin harvoin Hanko- Hyvinkää- Porvoo- kehän ulkopuolella.
 
Privakeikkoja laidasta laitaan, eli häitä, synttäreitä ja vaik pikkujouluja.
Bändi maksaa sovitun summan joka tapauksessa, joten ei tartte laskutuksesta murehtia. Summa ny kumminkin yleensä on kolminumeroinen.
 
Mieluiten hakusessa ois sopiva kuin pätevä. Mielummin viides jäsen bändiin, kuin ulkopuolinen. Jos mielenkiintoa löytyy, niin saapi laittaa vaik pikaviestiä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=136599