Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-Jere-
Alue:Funk, soul, hip hop, rap, reggae, r'n'b
Aihe:Julma Henri & Syrjäytyneet: Psykoterapia.
Aika:29.09.2010 12:42   (muokattu 01.10.2010 15:45)
oikeastaan henrillä ei oo juurikaan tekemistä tän levyn kanssa vaikka se niin väittää.
me äänitettiin räp 2 tahdin looppien kanssa, siinä meni 5 päivää. se luki läppäriltä ne sanat lause kerrallaan ja jätti 12 raitaa mulle työstettäväksi. se lähti intiaan meidän keikkaliksoilla, maksoi myös tyttöystävänsä. mä tein sävellykset ja sovitukset sen räppien pituuden pohjalta joten biiseissä ei ollut mitään sävellystä tai sovitusta siinä vaiheessa kun henri lähti.
 
mun idea tehdä näin oli siinä että me yritettiin aiemmin tehdä oikeasti bändillä levyä al-qaida kiertueen aikoihin, mä tein sävellykset ja sovitukset, hoidin äänityksen ja miksauksen. henri koitti työstää näitä puoli vuotta eikä saanut mitään aikaiseksi, se ei osannu ja julkaisi sitten outonauhan että saa massia. tähän piti tulla meitsi on matafaka biisi, sen räpit äänitti teme (panama rayo) mä tein biisin muuten kokonaisuudessaan, sävellyksen, miksauksen, soittimet ja kertsin laulut. mä en saanu matafaka biisistä yhtään mitään ja kovolla on levyllinen bändillä äänitettyä musaa ilman räppäriä.
 
Henri väitti radio ohjelmassa että bändi ei osaa uusia sen ja roopekoon biisejä ja että psykoterapia olis tehty bändillä. tämä on kusetusta koska se ei osaa itse räpätä yhtään ainoaa psykoterapian biisiä ja sillä ei ole tällä hetkellä bändiä, itse asiassa sillä ei ole ollut koskaan omaa bändiä johon se olis vaikuttanu millään lailla, bändit on aina ollu mun kasaamia, olen valinnut soittajat ja tehny sovitukset myös al-qaidan biiseistä bändille. mulla on keväällä äänitetty henkan ja roopekoon uus levy koneella, ja biisit eivät ole niin kryptisiä että bändillä ei niitä voitais soittaa, syy on se että henkka on ruvennu kapitalistiksi ja haluaa itselleen kaikki rahat mitkä tulee keikoista ja levymyynnistä.
 
Mä voisin sanoa että julmassa henrissä ei oo mitään muuta julmaa kun se miten se kohtelee ystäviään, tähän aiheeseen me palaamme syrjäytyneiden kanssa myöhemmin ilman henriä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=49&t=190964