Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:stnprkl
Alue:Livetoiminta
Aihe:Helposti laajennettavat PA-Kamat pikku budjetin bändille
Aika:29.04.2010 13:47
SuomiRokinToivo: Anteeksi kun esitin kysymykseni ilman seuraavaa perustelua, jotta hjunnilakin olisi säästänyt aikaansa ja sarkasmiansa muualle...
Asun myös omistus asunnossa koska mielestäni vuokranmaksu on sama kuin heittäisi rahaa taivaan tuuliin. Tässä olis vähän sama tarkoitus että ei ne roposet mitä oman musiikin esittämisestä saa, mene samaa kyytiä jonnekin "ylimääräiselle" osapuolelle.Vaan jää bändille "kiinteäksi omaisuudeksi"

 
Joo, mutta jos keikkoja on vuostasolla kymmenen ja ei oo mielenkiintoa investoida ns. oikeisiin laitteisiin niin ei kannata. Sit kun on tarpeeks paalua laittaa oikeisiin vehkeisiin ja sen verta keikkaa et ne vehkeet "kuolettaa" ittensä niin sit mäkin suosittelen tota ostamista. Jos meinaan aiotte ostaa vehkeet, millä pärjää kivasti 350 vetävässä mestassa niin siihen saa useemman tonnin (tai kymmeniä tuhansia) laittaa tiskiin (ainakin jos haluaa tehä homman hyvin). Tollasia vajaan sadan vetäviä mestoja tahkoo viel komeesti vähän pienemmilläkin laitteilla, joiden hankintahintakaan ei päätä huimaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=190294