Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Connor
Alue:Laulaminen
Aihe:Oulun musiikkikoulusta kokemuksia?
Aika:12.04.2010 15:09
Itse kävin ko. lafkassa kääntymässä ja hieman jäi hmm... outo maku suuhun kun hieman ujo pikkutyttönen yritti neuvoa tämmöstä 100kg karvanaamaa laulun perusteisiin. No probs, mutta tuli vaan semmonen olo, että ei tää toimi.
 
Sitten soitin tonne Musiikkikoulu 2000 ja sieltä kyselin laulunopettajaa. Sieltä löyty blueslegenda Henry Ojutkangas joka suostu ottaa sillon mut lauluoppilaaksi ja täytyy sanoa, että oli oikeen hieno ja rento meininki Henkan kanssa. Hinnoista en enää muista höykäsen pöläystä. Henkka ei ilmeisesti normaalisti ota hirvesti lauluoppilaita (opettaa kitaraa), mutta onhan tuolla varmaan muitakin opettajia. Täytyy nyt huomioida, että mä kaipasin ihan perusteita sillon ja nää tunnit oli mulle just nyrkki perseeseen. Harmitti sillon lopettaa Henkan kanssa yhteistyö, mutta paikkakunnan vaihdos tuli eteen.
 
Oulussa oli myös joku vanha yksityinen opettaja jota kans kehuttiin täälläkin, mutta en kirveelläkään muista laittoko joku mulle yv:tä tai jotain. Oiskohan ollu oopperapuolen ihmisiä....emmuista.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=189744