Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Murgo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:M.netin tori ja huijaukset
Aika:22.12.2009 08:04
Jucciz: Silti monet niin tekee. ;)
 
No joo, mutta tuntuis, että olipa kenen hyvänsä elämäntilanne mikä hyvänsä, joku maksuerien sovittelu 90 euron summasta tuntuu lähinnä huonolta vitsiltä.

 
Nämä lienevät juuri sellaisia elämäntapavenkoilijoita jotka yrittävät sitä pienenkin velan maksua lykätä mahdollisimman pitkään kun "juuri nyt ei ole rahaa, mutta kyllä ensikuussa taas on" vaan kun sitä ei ole silloinkaan.
 
Samoja ääliöitä jotka tosiaan saattavat ostaa jonkun satasen tavaran osamaksulla kun se on saatava HETI ja tili näyttää nollaa. Kyllähän jo se että vaivautuu ryhtymään johonkin säälittäviin muutaman kympin kusetuksiin kertoo että kyseessä on sen sortin pelle jolle se muutama kymppikin on iso asia. Saahan sillä kuitenkin jo aika paljon viinaa, joten eihän sitä vapaaehtoisesti heti makseta jos on mahdollisuus vielä vähän aikaa venkoilla.
 
Tällaisille "varattomille" "ei ole mitään väliä millään kun velkaa on muutenkin jo miljoona"-tapauksille pitäisi kyllä olla joku pikakäsittely ja rangaistuksena esim. pakkotyötä vaikkapa katuja tai puistoja siivoamalla tms. "paskahommissa" kunnes sakko ja korvaukset on tienattu jonkun sopivan tuntitaksan mukaan. Ja tässä kuten muissakin rikostyypeissä progressiivinen rangaistusasteikko olisi hyvä, ensimmäisellä kerralla lievähkö muistutusluonteinen rangaistus kuten nykyäänkin, toisella kunnon rapsut, kolmannella "munat valtiolle ja siperiaan".
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=185894