Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:dfloreno
Alue:Roots
Aihe:Bluesiniksipirkka: Tee Oma Slide
Aika:08.06.2008 12:41   (muokattu 08.06.2008 12:42)

Mutta tänään tein tuolla vähemmän bluesilla tavalla ja tuli lähes täydellinen putki. Eli tein ensin uran sillä veitsellä, ja sitten aattelin, että järeemmät keinot käyttöön ja sahasin sitten linkkuveitseni rautasahalla vähän syvemmälle. About millin syvyisen uran sain ja sitten en uskaltanut enää sahailla. Sitten vaan pullo kattilaan ja vesi kiehuvaksi, ja pullo jääveteen, ja katkesi oikein nätisti eikä säröistä tietoakaan! Yeah! Nyt sitten vielä pikku viilaukset ja erikeeperit päälle, niin voisi huomenna kokeilla miltä ranskalaisen luomupunaviinin pullo kuulostaa!

Loistavaa! Btw. tätä kutsutaan tuotekehittelyksi :). Mutta näin se menee, ja todella hyvä vinkki, pakko testaa :).

Eihän Mississipillä ehkä ollut sveitsiläisiä linkkuveitsiä, sähköliesiä ja jääpaloja pakastimessa, mutta kuten sanottu niin katkesi tosi nätisti. Ja säästyin steariinisotkuilta, hajulta ja häkämyrkytykseltä. ;) Sitäpaitsi olivathan ne vanhat bluesmiehetkin aika innovatiivisa aikoinaan.

Onhan humallakin eräänläinen myrkytys-tila, joten ei kai se nyt kauhena paha asia voi olla? :). Mutta väitän että blues-miesten ja naisten innovatiivisuus johtui aika pitkälti myös siitä, ettei oltu turhan kranttuja... pohjalta vedetään mitä nyt näin ja uhotaan että tää on nyt paras tapa :)..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=10&t=65057