Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Wolfgang
Alue:Pukeutuminen
Aihe:Yleistä keskustelua hiuksista
Aika:17.10.2007 19:13
Harvenna pesutahtia. Sun hiuspohja ko on tottunut siihen, että nää peset tukan joka päivä(?), joten se myös rasvoittuukin hyvin nopeasti.
Alat hiljalleen hareventamaan pesuväliä, ensin ota tavoitteeksi, että vaikka joka toinen päivä on tukan pesu ja siitä sitten edelleen harvennat.
 
Itsellä kun on jo tosi pitkä ruoska tämä tukka, niin en pese ko kerran, korkeintaan pari kertaa vikossa tukkani. Kokonaisen viikon kun on pesemättä, niin vasta sitten alkaa ehkä huomaamaan lieviä merkkejä niukasta rasvoittumisesta, eikä tämäkään nyt ole mitään niin suurta, että erityisesti paistaisi ihmisten silmiin.
Hyvänä pysyy tukka aina seuraavaan pesuun asti. Ei näytä rasvaiselta eikä likaiselta. Se on vähän mihin sen hiuspohjan totuttaa.

 
Toimiiko toi oikeesti..? Ennenkin kyllä kuullut mutta epäilen että kuuluu samoihin myytteihin kuin että hiukset muka kasvavat nopeammin jos leikkaa välillä.
Omien kokemusten mukaan pehko paskaantuu ihan samaan tahtiin pesi sitä miten harvoin tahansa. Hiuksethan rasvoittuvat hiuspohjasta riippuen toisilla nopeasti, toisilla ei kai ollenkaan. Onko joku todistetusti "totuttanut" nopeasti rasvoittuvan hiuspohjan harventamalla pesuväliä?
Ärsyttää vaan toi rasvasuus kun muuten niin hieno piiska alkaa olla...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=21&t=151736