Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Simo78
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Päiväkoti(Turku)
Aika:30.08.2007 11:11   (muokattu 30.08.2007 11:38)
Ja näin.
 
Mutta miksi???
 
Ei kukaan pysty pyörittämään baaria livemusalla pelkällä hyvällä tahdolla. Miksei bändit vedä????

 
Kuka jaksaa viikolla mennä katsomaan bändejä, jos aloitusajat ovat n.24.00? Tässä varmaan yksi syy viikko keikkojen suuren suosioon...
 
Onhan tämä Dante´s corner avattu, eikös se ole jonkin sortin keikkapaikka?
 
Mulle tulee jatkuvasti keikkatarjouksia, joissa bändit ilmoittavat tarvitsevansa "vain" 300-400 euroa kuluihin. WTF? Se on aikas paljon rahaa. Kyseessä kuitenkin täysin tuntemattomia pumppuja. Markka-aikaan riitti sama summa bensoihin... onko bensan hinta siis moninkertaistunut? Sitä vaan, että aika tavalla saa niitä pilettejä myydä jo tuohonkin summaan.
 
Menee vähän aiheen ohi, mutta menköön... Yksi syy? Täällä palstalla harrastebändit lukevat kuinka ammattilaiset tilittää polkuhinnoista ja siitä että pitäähän keikoista saada liksaa, ja 300€ liksaa pidetään mistä tahansa vedosta liian pienenä, vaikka bändin kyky vetää yleisöä olisi se n.20hlöä. Tällä yhtälöllä lipun hinta pitäisi 15€=). Lippuriskillä ei sitten keikkoja tehdä, koska niistä ei jää rahaa käteen. Tässä pitäisi ihmisten tajuta vetää raja, harrastuksesta ei saa palkkaa, ammatista kylläkin, ja silloin jos teet ammattilaisena, niin pitää pystyä vetämään yleisöä, varmasti! Eihän kukaan harrasteurheilijakaan oleta saavansa palkkaa urheilusta, päinvastoin saa maksaa vitusti, jotta suomalaisilla urheiluliitoilla(fudis&säbä) on mahdollisuus tukea/pyörittää maajoukkueita!
 
En tiedä mihin paikkaan keikkoja hoidat, mutta meidän bändi kyllä lähtee halvemmalla!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=130710