Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Abysmal
Alue:Pukeutuminen
Aihe:Yleistä keskustelua hiuksista
Aika:19.08.2007 12:48   (muokattu 19.08.2007 13:12)
Pitkähiuksista tuntuu aina, että tukkaa irtoaisi enemmän koska sen huomaa paremmin kun lyhyiden lähtemisen.En tiedä onko sinulla kuinka pitkät.
Ravinto vaikuttaa paljon.Syötkö monipuolisesti ja tarpeeksi?
Lähenevä keski-ikä on myös yksi ;D

 
Ymmärtääkseni melko monipuolisesti syön, kalaa useamman kuin kerran viikossa. Koulun alettua nälkää kylläkin tulee nähtyä tavallista useammin, koska ruoka siellä ei aina ole ihan sieltä kehuttavimmasta päästä, mutta tuskin se paljoa vaikuttaa tähän hiusten lähtöön. Juu, ja tukka on nyt ekaa kertaa pisimmillään (noin olille asti), joten ihan käypä tuo sun teorias. Mutta silti, outoa tämä on. Nytkin kun istun tässä koneen ääressä, niin näppäimistöllä lepäilee taas pari hiusta.
 
Edit: Yksi asia tuli vielä mieleen. Kuulostaa kyllä ihan hämärältä, mutta kerrottakoon sitten tämäkin. Eli, tuossa kun otin sen värin noihin hiuksiin, niin en viitsinyt erityisemmin pestä tukkaani, vaan annoin sen rasvoittua ihan reilusti. Ajattelin tasaavani näin talin eritystä, koska tiesin että koulun alettua pesisin taas tukkaani lähes joka päivä. Mietin siis vain, että olisiko tällä minkäänlaista yhteyttä tähän hiusongelmaan?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=21&t=151736