Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:oiva tumpeloinen
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Soittimien vakuutukset
Aika:14.08.2007 17:28
Omassa Tapiolan kotivakuutuksessani sanotaan selkeästi, että kotivakuutuksen piiriin kuuluvat myös muualla säilytettävät koti-irtaimiston esineet, jos niitä säilytetään muualla korkeintaan kahden vuoden ajan. Eli jos kerran kahdessa vuodessa käyttää kamoja kotona imuroitavana ja pölynpyyhinnässä, kaikki on ok :) Kysyin tätä vakuutusta ottaessa ja virkailija sanoi, että treeniksellä olevat kamat on vakuutettu, keikkamatkoilla voimaan astuu kotivakuutuksen matkavakuutusosuus, sekin kattaa meikäläisen vakuutuksessa soittimille tapahtuneet vahingot täysin.
 
Joo. Mulla taisi kotivakuutuksessa olla 1 vuosi tuo aika. Mä vain itse mietin, että millä todistelet kamojen käyvän pidempään kotosalla, jos sulla on ilmoitettu kämppä niille kamoille säilytyspaikaksi. Se sääntö siis koskee säilytystä. Nopeasti pölyjenpyyhintä kotona ei periaatteessa riitä. Okej...jokainenhan selittää tavallaan ja kyllähän ne helposti selittää parhaiten päin, jos sikseen tulee tarve.
 
Mutta siltikin hirvittää ja mielessä on ollut ottaa vielä varmuuden välttämiseksi noille rojuille erillinen vakuutus.
 
Toinen syy itsellä erillisvakuutuksen ottoon, oli niiden yksilöiminen ja korvausarvon määrittäminen. Eipä tule vääntöä asiasta, kun on erikseen kaikki sinne laitettu. Kolmantena syynä tietenkin ammattikäyttö. Jos sattuisi joskus keikalla, mistä rahaa on luvassa, sattumaan jotain, niin ei tarvitse miettiä sen enempiä selityksiä.
 
...ja tuo vakuutus ei tosiaankaan ole kallis. Satkun vuosimaksulla saa todella ison läjän vakuutettua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=118321