Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sartzan
Alue:Pukeutuminen
Aihe:Hauskin kommentti ulkonäöstäsi?
Aika:11.02.2007 19:44
Hiusten hieman kasvettua sitten viimenäkemän ei eräs kaveri jota en ollut hetkeen nähnyt (jonka kanssa kuitenkin olen tekemisissä vähintään viikkottain mutta useimmiten mesessä. Nykyaika...) meinannut tunnistaa kaupungilla vastaantullessaan.
 
Joskus lyhyemmän kuontalon aikana ajoittain minuun viitattiin ilmaisulla "nuorimies", kerran jopa sanalla "nuori herrasmies".:) Lähinnä vanhemmilla ihmisillä hiusten pituus tuntui olevan virhepäätelmän aiheuttaja joskus... Joskin menee nuoremmillakin joskus pieleen. Eräs miespuolinen kamuni kertoi, että tyttöystävänsä kanssa kulkiessaan saivat kuulla olevansa vuoroin "v*tun homoja" ja vuoroin "v*tun lesboja" aikana, jolloin kamullani oli vielä hieman pidemmät hiukset. Tyttöystävänsä ei mielestäni ollut lainkaan pojan näköinen, eikä kamuni tyttömäinen, mutta hiusten pituus taisi olla molemmilla jotakuinkin sama tuolloin.
 
Pienten lasten reaktiot ovat joskus olleet hauskoja. Esim. julkisissa kulkuneuvoissa tenavat ovat joskus jääneet tuijottamaan (silviisiin hyväntuulisen oloisesti), mutta paras oli kun eräällä kirppiksellä kierrellessäni äitinsä ostoskärryissä istuskellut arviolta noin vuoden ikäinen lapsonen nauroi ääneen joka kerta kun tulivat käytävällä vastaan. Vielä ohimentyäänkin aina katsoi perään ja hohotti...:D
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=21&t=142330