Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Strumbali
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:Mitä treenaat tällä hetkellä?
Aika:30.11.2006 12:40   (muokattu 02.12.2006 16:39)
Padikin on kaivettu naftaliinista, mutta jotenkin se on niin puuduttavaa treeniä oikeaan settiin verrattuna, että ei sitä jaksa. Pitää vaan yrittää väkisin vetää.|| Enpä näkisi hommaa noin. Pädiä kun jaksaa hakata, niin setillä huomaakin asioiden edistyvän nopeammin, kuin että jättäisi päditreenin väliin. Homma ei tunnukaan enään niin vastenmieliseltä. Huomattavaa editointia
 
Mitä treenaan setillä: lähtö on yleensä käsin ja jaloin 16-osan hakkaamista tasatahtiin ja vuorotellen. Sen jälkeen suoraan komppiin jalkojen "plöräyttelyä" 16-osina tahi kolmijakoisesti. Jonkin verran haitsu vasemmalla kädellä ja ride oikealla kädellä soittaen. Itsensä nöyryyttäminen: käsillä eri tahtilajien soitto ja vaihto lennosta. Esim. oikea suoraan nelosia ja vasen kolmijakoisesti ja toisinpäin. Koskaan ei voi tietää kumpi kapula ensin lentää kädestä ;-). Tämä on minulle vähän liikaa, mutta kokeiltu on.
 
Jonkin verran "double strokea" jaloilla ja sitten käsillä enemmän, joskus voidaan kuvitella kyseessä olevan roll. Kolmoset käsillä vuorotellen, aksentit ekalle tai vipalle, molemmat kädet erikseen komppiin sotkien. Haitsu vasemmalla, ride oikealla kädellä. Kuudestoistaosa nuotit yhdellä kädellä vuorotellen neloset molemmin käsin aksentoiden. Komppitreenit, ghosteilla sun muilla hipsutteluilla, lujaa, hiljaa, hitaasti ja vähän nopeammin. Ei juurikaan nopeasti, koska en ole kovin hyvä. Kädet normaalisti, ei avoimena. Haitsun käyttö 2:lla ja 4:lla, single ja tuplaiskuin, eli 4-osa ja 8-osa nuotein, kai?
 
Ja vahvasti näyttää siltä, että pysyn näissä seuraavatkin 20-vuotta ;-D.
 
Päditreeni pitää sisällään samoja juttuja vain käsien osalta, toki jalkojakin tulee tassuteltua samalla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=137665