Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Cliffies
Alue:Puhaltimet
Aihe:Vaskiskoittajan pieni kriisiopas part 1
Aika:19.11.2006 17:53   (muokattu 12.12.2006 08:44)
Mä alan nyt kunnon nollaamisen jälkeen nostaa ansatsia takasin ylös. Rupeenko heti tuuppaamaan 3-4 tuntia päivässä vai nostanko harjoitusmäärän vähitellen kohilleen?
 
Toivottavasti nollaaminen tapahtui lepäämällä... :D Minun mielipiteeni on että EDIT käyrätorvella ja mahdollisesti muulla vaskisoittimella EDIT kannattaa soittaa sellaisia pätkiä kun pystyy keskittymään kunnolla. Mieluummin 3-4 minuuttia kerrallaan ajatuksella kuin naama puhki. Varsinkin jos ajat jotain uusia ideoita soittoosi niin erityisen huolella, perustreenejä tarpeeksi h-i-t-a-a-s-t-i että varmasti on ajatus mukana.
 
Jos oikein haluat kunnolla (masokistisesti) alkuun niin laita kello hälyttämään esim. viiden minuutin päästä, ja sitten hälärin jälkeen mietit teitkö sitä mitä piti vai vaan soittelitko, ja tätä voit sitten toistaa tarvittaessa.
 
Ihan vaan soitteleminenkin on kehittävää ja hauskaa, MUTTA (anteeksi huuto) suosittelen lähtemään hitaasti keskittyen liikkeelle ihan joka päivä, kehityt nopeammin ja lähtee hommat oikeille raiteille.
 
Ideeali tilanne olisi treenailla jonkun kanssa, kun vuorotellen soittaa niin tulee ihan varmasti tauotettua soittoa tasaisesti, mitä ei aina yksin malta. Lisäksi on toinen korvapari kuulemassa= parempi kontrolli ja tulee yritettyäkin enemmän.
 
Keskittynyttä treeniä tunti päivässä (mieluiten aamulla) niin on homma paljon paremmalla tiellä kuin vaan silmittömästi tuupaten. 3-4 tuntia on tosi pitkä aika jos aikoo saada tehoja.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=46&t=131684