Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Junkie
Alue:Pukeutuminen
Aihe:Pitkien hiusten hoidosta
Aika:03.10.2006 19:31
Eihän siinä niin häiritsevän kauaa mene kun antaa hiusten itestään kuivua. Ei ainakaan silloin jos antaa vähän alkuvauhtia hommaan moshaamalla tai muuten vaan hiuksia/päätä heiluttelemalla heittäen enimmät vedet hukkaan :D.
 
Tuohon hiusten 'kiehkuroitumiseen' syynä voisi olla latvojen kuivuus. Pitkillä hiuksillä monesti kuivuus on ongelmana. Ehkäpä latvahoitoaine tai hiusnaamio olisi ratkaisu. Minulla ainakin toimii.
 
Hmm, omissa hiuksissa ei oikein mitään onkelmaa ole tällä hetkellä ole... okei ehkä se että niihin välillä tylsistyy, muttei kuitenkaan halua leikata. Onneksi vaiva menee nopiasti pois ja ainahan voi värjäillä.
 
Tuossa toisten vinkkejä lukiessa aloin miettiä omaa hiusten hoitotapaani. Yleensä pesen ne joka toinen päivä, kuivuminen aina itsestään (kera sen moshailun tms) ei edes kampailua hiusten ollessa vielä märät. Katsos hiuksethan katkiaa liian helposti kun ne kammataan märkinä ja sitähän ei kukaan halua. Shampoona XZ öljyhoito shampoo peruskaupasta saatava ja joku hoitoaine mitä en muista plus hiuksiin jätettävähoitoaine. Enpä ole pitkään aikaan tuota jätettävää muistanut käyttääkään. Niin ja noin joka toinen kerta käytän hoitoainetta. Onhan tuolla kaapissa vielä tuo hiusnaamiokin, minkä noin 2 kertaa kuukaudessa 10 minsaa hiuksissa käytän... jos muistan.
 
Hyvin on tuo toiminut ainakin tähän asti. Vielä sen verran etten oikestaan koskaan hiuksia kiinni laita, vaikka pituutta on alaselkään asti. Mitä sitä turhia niitä punomaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=21&t=133446