Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Guderian
Alue:Pukeutuminen
Aihe:Lyhyet hiukset
Aika:03.10.2006 09:29
Perkele, nyt puhutaankin vaihteeksi lyhyistä hiuksista eikä mistään liuhuleteistä! 8)
Eli mielipiteitä yms. avautumista aiheesta, kiitos!

 
Loistoaihe!
 
Pitkähköjä (~200 mm) hiuksiakin on tullut kokeiltua villissä nuoruudessa. Armeijan jälkeen oli edessä sitten paha valinta - millaista lyhyttä kampausta voisi pitää? Pitkiin ei tehnyt enää yhtään mieli palata, ei pelkästään pitovaikeuksien vaan yleisen kyllästymisenkin takia.
 
Onneksi löysin hyvin nopesti mallin. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, eikä partureillakaan tunnu olevan yksimielisyyttä kampauksen oikeasta nimestä. Jenkkisiili, pystytukka, engl flat top, crew cut tai ihanmikävaan, itseäni lämmittää eniten nimitys flat top, koska sitähän se kirjaimellisesti on! Tässä pari sivustoa asiaanvihkiytyneille kanttipäille:
 
http://www.theflattopcrew.com.au/ (Aussisivusto täynnä upeita kuvia komeista kampauksista)
 
http://www.pathguy.com/flattop.htm (Hieman humooripitoinen sivusto asiasta).
 
Ilmeinen miinuspuoli on parturikäyntien tiheys. Tällä hetkellä siedettä väli on 3 viikkoa, mutta onko sitten neuroottisuuteni kasvussa, kun tuntuu että se viimeinen viikko on liikaa. Olen siis aikeissa vaihtaa parturirutiinini tiheämpään 2 / kk -tahtiin! Kampaus vaatii parturilta vakaata kättä ja muutamaa vatupassintapaista työkaälua, ainakin ensialkuun. Nykyisellä parturillani olen käynyt pari vuotta ja työstöaika on pienentynyt 50 minuutista 30 minuuttiin.
 
Hiukseni ovat luonnostaan todella "jäykät" ja kasvavat pystysuoraan vielä 50 mm pituisina. Hiusvahaa käytän kuitenkin saavuttaakseni (liki) virheettömän kantikkuuden. Muita hoitoaineita tms ei tarvita.
 
Hassua kyllä, kaikki kehuvat kommentit ovat tulleet miehiltä!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=21&t=133831