Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Marzi
Alue:Livetoiminta
Aihe:Valosanaston peruskurssi
Aika:29.08.2006 00:25   (muokattu 29.08.2006 01:00)
No mä sanon kanssa, että tää sanakirja on tällä pohjalla pelkkää huuhaata
 
Sormunen nyt on aina jo periaatteesta vastaan kaikkea tälläistä, muttei viitsi laittaa tikkua ristiin tehdäkseen tänne jotain omasta mielestään oikeasti hyödyllistä.
 
Siihen asti, siinäs moitit ja anna muiden vastata kysymyksiin. Sanastoa pyydettiin, sanastoa saa.
 
Voi hyvää PÄIVÄÄ. Ette kai te nyt ole tosissanne. Tää teidän touhu menee jo tahattoman komiikan puolelle.
Ps. Puolet jo nyt väärin

 
Pus pus! Ihanaa kun jaksat kommentoida.
 
Se nyt vaan on niin, että ilman edes jonkinlaista sanastonhallintaa ei voi keskustella valohenkilön kanssa siitä mitä showhun tarvitaan
 
Nimenomaan. Ja on kiva ymmärtää jotakin jos se talon seppä tarjoilee asioita.
 
"Laitanko sulle circlen tähän faderille vai vedätkö sen paletista? Entäs sen rate, tarvitko sen faderille? Kuis noi konventionaaliset?" Olis varmaan kiva ymmärtää noista jotain jos niitä kysytään.
 
Ja ikävä kyllä, uuden sukupolven valomiestenkin _ON VAAN ALETTAVA JOSTAIN_. Ne kun tulevat ja valtaavat koko alan, viimeistään silloin kun Sormusenkin ikä mitataan radiohiilimittauksella.
 
Pelkkä muiden dumaaminen ei kertakaikkiaan auta ketään ja sillä sipuli. Mun perimmäinen ajatus tänne kirjoittelussa on se, et yritän jakaa tietoa, oli se sitten mutua, kokemuksia, nettilinkkejä tai faktaa. Jos saa pikku avun asiassa A se voi lopulta johtaa asian X selviämiseen. Monesti kysyjät eivät edes tiedä miten asiaa pitäisi kysyä, mutta ei se tarkoita, etteikö voisi yrittää.
 
Tommoset ABC:t pitäs oikeasti tehdä kunnolla opastyyliin, mutta ei nekään yksinään auta. Niinkuin ei tälläiset sanastotkaan. Mutta kaikki liittyy kaikkeen. Tiedonmuru jostain voi auttaa löytämään itse toisen. Kenestäkään ei myöskään tule pelkästään lukemalla valomiestä tai muutakaan tekniikkahlöä, kokemusta tarvitaan aina. Alalla joutuu myös kovaan fyysiseen työhön ja sosiaaliset taidot täytyy olla kondiksessa. Painettakin pitää sietää ja tiukan paikan tullen on pystyttävä toimimaan. Tekniikka on monesti bändin ainoa tuki ja turva tien päällä, sen apuun pitää voida luottaa.
 
Tahtoo sanoa, että pienikin oikea vastaus voi olla jollekin iso asia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=130829