Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kivi
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Äänityshommien alkuun -ketju, aloittelijakysymykset tänne
Aika:03.06.2006 21:47   (muokattu 03.06.2006 21:51)
Onko tuossa Intelin prossussa joku taika tähän touhuun? Mulla olis kotona kone, jossa Amd +2700 (barton?)? Hiiret ja näppikset saa langattomaksi, jos siitä ei haittaakaan ole, on pitänyt sellaiset muutenkin hommata.
 
Ei muuten kuin hermojen kannalta. Se nyt vain on se, minkä mukaan noi kaikki muut rakennuspalikat on sovitettu, eli toivottavasti kaatuu harvemmin. (Mulla on kaatunut kone tasan kaksi kertaa viimeisen vuoden aikana, ja 50+ raitamääriä pyöritellään.) Mutta toki jos jotain jo on, sillä mennään.
 
Tuo koneen saaminen eri huoneeseen....liittyykö sekin jotenkin noihin häiriöihin? Muutamat kovot löytyy jo, ei ole ongelma.
 
Henkisistä häiriöistä on kyse. Koneen hurina korvan juuressa syö miestä, kun pitäisi kuunnella musiikkia vakavammin.
:-)
 
Mitä niillä kahdella eri näytöllä käytännössä studiossa sitten tehdään? Kuvissa ne aina näkyy, mutta tarkoituksesta ei ole mitään käsitystä. Onko kaksi näyttöä elinehto tolle touhulle?
 
Raitaikkuna, pöytäikkuna, plugarit. Tarvitset kaiken työpöydän mitä ikinä voit saada.
 
Jotain tällaista täytynee sitten lähteä kaivamaan. Toi ei vissiin kuitenkaan skulaa yhteen Pro Toolsin kanssa? Tää kuulostaa aika dorkalta, mutta kaikki aina kehuu kovasti sitä, niin ajattelin, että menetänkö jotain, jos unohdan sen kokonaan.
 
Jos ostat PT:n, eli käytännössä Digi001:n tai 002:n, sulla on softa ja rauta jo hankittu. Midi niissä on ankea, mutta audio toimii kuin se kuuluisa junan vessa.
 
Tästähän rouva vasta innostuukin. =)
 
Tee musaa mistä rouva tykkää. Tai sitten... Sibelius taisi sulkea Aino-rouvan pianoineen (Aino oli kova pianisti, jotkut sanovat että miestään parempi) perunakellariin pois häiritsemästä, kun mestari loi. Aika törkymöykky koko Sibbe.
;-D
 
Kiitos jo näistä vinkeistä.
 
Olepa hyvä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=121298