Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:wicke
Alue:Demostudio
Aihe:Arvostelut mediassa
Aika:07.12.2005 02:41   (muokattu 07.12.2005 02:42)
stalkermusic arvosteli ystävällisesti demomme:
 

 
Random Mullet - Lifeless
 
Oululainen Satunnainen Takatukka on mielenkiintoinen yhdistelmä jazzia ja thrashia. Yhtye naittaa puhtaat vokaalit huutojen, saksofonin, huilun, särökitaran ja eriskummallisten syntetisaattorisoundien kanssa.
 
Kappaleet ovat rakenteiltaan monimutkaisia, ja yleensä vain kertosäkeet kuljetetaan läpi tasajakoisilla tahtilajeilla. Muuten kitarat runttaavat kasarirässiprogee-meiningillä eteenpäin.
 
Kyseessä ei tosin ole mikään Meshuggah-klooni. Jos on pakko etsiä joitain yhtymäkohtia muiden bändien kanssa, päästään aika lähelle yhdistelmällä Coroner-Yakuza-Atheist-Lamb Of God-Annihilator.
 
Vaikka Takatukka soittaakin selkeästi progressiivisen musiikin alagenreihin kuuluvaa rytmimusiikkia, ei bändi sorru itsetarkoitukselliseen kikkailuun vaan onnistuu käyttämään näitä monimutkaisia elementtejä biisien palvelemiseen. Lisäksi bändi onnistuu loistavasti käyttämään musiikkityylille epäsovinnaisia soittimia luodakseen kappaleisiin ylimääräistä jännitettä, loistavana esimerkkinä kappaleen "Alive six feet under" loppupuolella oleva saksofonisoolo. Bändin yhteissoitto on koko demon läpi uskomattoman tiukkaa, mutta silti orgaanisen kuuloista. Kaikenmaailman emocore-jamitänäitämusagenrejänykyään-on- bändien jälkeen Random Mullet kuulostaa uskomattoman tuoreelta. Nytpä siis bändille jostain levydiili, jotta tätä tavaraa saadaan lisää ja mieluiten nopeasti!
 
5 / 5
 
myös muita arvioita löydettävissä kotisivuiltamme http://www.randommullet.com/reviews.html
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=17&t=49903