Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Hequ
Alue:Elektroninen ja elektroakustinen musiikki
Aihe:Darude
Aika:19.05.2003 17:31
Näin tässä mietin, kun nyt on ilmoille noussut mielipide, että eikö se trance voisi hieman mennä eteenpäin. Mietin asiaa siltä kannalta, että jos trance alkaa saamaan vaikutteita muista musiikkityyleistä, artistit tekevät paljon erilaisia kikkoja tähän musiikkiin ja kun se vielä saa innovatiivisia (olipa hieno sana, liekkö edes tiedän sen tarkoitusta) vaikutteita ja musiikki vielä kehittyisi eteenpäin, niin onko se enään sitä itseään eli trancea? Eikös Nu-Metal:kin ole aika paljon eteenpäin mennyttä rock:ia, johon on yhdistynyt vaikutteita rap:ista ja muista musiikkityyleistä, joten siitä on muodostunut ihan oma genrensä, eikä se ole enää rockia.
 
Tosin tottahan on sekin, että ei montaa samanlaista biisiä halua kuunnella peräkkäin. On mukava kuulla vaihtelua, ja parasta olisikin, että dj on kohtalaisen monipuolinen, joka soittaisi saman illan aika usemmanlaista musiikkityyliä, niitä sopivasti yhdistellen. Tosin silti haluan tässä korostaa jo mainitsemaani asiaa, että jokaisen tulisi suhtautua musiikkiin positiivisesti, _vaikka_ tietäisikin että _jokulaite-300xct_ onkin vanha ja kyseisellä vehkeellä väännetyt samplet sun muut on omasta mielestä täyttä kuraa. PISTE.
 
(huomaathan, että osa tekstistä on -mutua- ja jos joku kohta ottaa päähän, voit ihan hyvin hypätä sen yli seuraavaan lauseeseen)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=7&t=29115