Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tanjuli
Alue:Laulaminen
Aihe:Laulun opetusta Netissä
Aika:16.06.2005 19:01
Fakta on, että ääni on melko pitkälle annettu. Toisilla se vaan on ja toisilla ei ja sit kaikkea siltä väliltä.
 
on mullakin edellytykset ajaa polkupyörällä, koska mulla on terveet raajat ja tasapainoaisti ja polkupyörä. enpä vaan olis koskaan kerenny oppimaan vaikkapa oikealle kääntymistä, jos olisi pitänyt lähteä siitä, mitä ne hassut vempulat on missä on semmosia hassuja rautalangannäköisiä juttuja ja kumipinta ja miten ne niinkun toimii. turhaan olisi mennyt aikaa siihen pähkäilyyn, oon ihan tyytyväinen siitä että joku vaan sanoi että istuu siihen päälle ja sit vaan polkee. et sit se niinku liikkuu helpommin. ja muistaa olla painamatta käsijarrua jos ei halua hidastaa.
 
puheäänen häiriöt ovat käsittämättömän yleisiä, moni puhuu itseltään äänen pois iltaa kohti. sama pätee laulamiseen missä tahansa tyylilajikarsinassa. on aika turhaa treenailla keskenään äänenkäyttöä jos ei tiedä mitä on tekemässä tai miksi ääni kuulostaa siltä miltä kuulostaa ja miltä se voisi kuulostaa. jokaisen lähtömateriaali on sitä mitä on, sitä ei voi juurikaan muuttaa, mutta sitä voi opetella käyttämään monipuolisesti ja laaja-alaisesti vahingoittamatta elimistöään, ts. treenaamalla sen niin hyvään kuntoon että tulkinta ei kaadu tekniikan puutteeseen. villi veikkaukseni on, että noin 2% väestöstä on niitä ns. luonnonlahjakkuuksia, loput voivat kehittää taitojaan niin pitkälle kuin innostus riittää.
 
jos joku oppii keskenään, hyvä, loistavaa! siinä säästää rahaa. toiset oppii kirjoittamaan matkimalla, jotkut tarvitsevat ja jopa haluavat opettajan neuvomaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=29572