Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Fortune
Alue:Audiovisuaalinen alue
Aihe:Nettisivuista palautetta
Aika:01.06.2005 15:21   (muokattu 01.06.2005 15:22)

 
Värit on meikäläisen mielestä just sopivat ja Arial leipätekstin fonttina on selkeä ja toimiva. Enemmän häirihtee tuo teidän bändin nimen fontti ja paikka. Tai oikeastaan enemmän se paikka. Kun tuo M menee yli tuon linkkipalkin, se tavallaan painaa tuota laitaa, jättäen logon vain häiritsemään muuten erittäin selkeää kokonaisuutta. Ja se fonttikin saattaisi näyttää paremmalta. Ehkä.

 
Minusta layout näytti vain orvolta ja tylsältä ilman tuota tekstiä, joka siis ei ole meidän logomme vaan vain taustakuva. Logoa ei nyt olekaan sivuilla muualla kuin promon kansikuvassa.
 
Oliko tietoinen valinta jättää tuo etusivun marvel?-otsikko pienellä kirjoitetuksi? Se olisi ehkä hyvä korjata. Eli ihan tyhmää pilkunnussintaahan tämä on mutta kaikki huomaisivat heti etusivulla tuon bändin nimen, ja siten uskaltaisi jättää tuon Marvel-logon kiilumaan tuonne sivuun pystyyn. Eli kaikille tulisi selväksi että mistä on kyse, pitämättä kuitenkaan lukijaa tyhmänä.
 
No jos katsot muiden sivujen otsikkoja, niin sielläkin on pienet kirjaimet. Se on tyylikeino, katsos. Jollei tuosta muka tajua bändin nimeä, niin imbesilliysaste on selailijalla aika lähellä sataa prosenttia :D
 
Väreistä vielä että tuo vaalean ruskea (melkein harmaa?) väri toimii hyvin. Violetti/sininen/musta/valkoinen väri jättäisi muuten aika kylmän tunteen mutta tuo väri tuopi melko paljon sitä lämmön tunnetta.
 
No, värisokea kun tuhraa, niin joskus osuu oikeaankin. Värit poimin promokuvista.

Oletkos itse muokannut tuota kuvaa joka on aina joka sivun alalaidassa? Hienoa grafiikkaa.
 
Kukapa niitä muukaan muokkaisi. Kiitos.
 
Tuli kirjotettua aika paljon paskaa ja itsestäänselvyyksiä mutta kun palautetta pyydetään niin sitä saapi.
 
Kaikki palaute on tervetullutta, aina.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=57&t=93640