Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:J_Mikkonen
Alue:Audiovisuaalinen alue
Aihe:Nettisivuista palautetta
Aika:01.06.2005 14:15   (muokattu 01.06.2005 14:21)
Tämä on Fortunen sivuista
 
Värit on meikäläisen mielestä just sopivat ja Arial leipätekstin fonttina on selkeä ja toimiva. Enemmän häirihtee tuo teidän bändin nimen fontti ja paikka. Tai oikeastaan enemmän se paikka. Kun tuo M menee yli tuon linkkipalkin, se tavallaan painaa tuota laitaa, jättäen logon vain häiritsemään muuten erittäin selkeää kokonaisuutta. Ja se fonttikin saattaisi näyttää paremmalta. Ehkä.
 
Oliko tietoinen valinta jättää tuo etusivun marvel?-otsikko pienellä kirjoitetuksi? Se olisi ehkä hyvä korjata. Eli ihan tyhmää pilkunnussintaahan tämä on mutta kaikki huomaisivat heti etusivulla tuon bändin nimen, ja siten uskaltaisi jättää tuon Marvel-logon kiilumaan tuonne sivuun pystyyn. Eli kaikille tulisi selväksi että mistä on kyse, pitämättä kuitenkaan lukijaa tyhmänä.
 
Pirun hyvä kuva kyllä tuossa on. Runsaasti tilaa jätetty katseelle, kuin mahtava rock-tulevaisuus olisi edessä. Kun saatte aina hieman julkisuutta lisää, voitte siirtää nuita bändin jäseniä aina hieman vasemmalle päin...=)
Kuva on ikään kuin levossa kun se on noin muotoiltu. Hieno.
 
Väreistä vielä että tuo vaalean ruskea (melkein harmaa?) väri toimii hyvin. Violetti/sininen/musta/valkoinen väri jättäisi muuten aika kylmän tunteen mutta tuo väri tuopi melko paljon sitä lämmön tunnetta.

Oletkos itse muokannut tuota kuvaa joka on aina joka sivun alalaidassa? Hienoa grafiikkaa.
 
Tuli kirjotettua aika paljon paskaa ja itsestäänselvyyksiä mutta kun palautetta pyydetään niin sitä saapi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=57&t=93640