Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Juntunen
Alue:Audiovisuaalinen alue
Aihe:Nettisivuista palautetta
Aika:20.05.2005 08:00
Katsoinkin jo noita, aika skeittipunk tosiaan. Mutta ei se väärin ole!
 
Ihan ison maailman tyyliä, mediasoittimet ja kaikki, nolottaa...

 
Heh, en osannut flashillä tehdä oikeata playeriä kun olen niin käsi sen kanssa. Se ois ollu paljo parempi kyllä. Nyt piti tyytyä tuollaiseen pudotusvalikkoon ja linkkilistaan.
 
Ainoa mikä pisti silmään, oli kuvasivu. Jotenkin nuo yksinkertaiset thumbnailit kaipaavat sivuston mukaista tyyliä, eli jotain taustakuvaa tms., samaan tyyliin kuin oikean laidan valikossa. Liian valkoista ja simppeliä, minusta. Ihan vähän jotakin ruskeaa tms. (värisokea neuvoo :)
 
Totta. Häiritsee itseäkin. Tuolle pitää keksiä jotakin.
 
Ja hauska huomata, etten olekaan tyhmä, muutkin joutuvat käyttämään yhä taulukoita, jos ei muuten niin sisällön asemointiin :)
 
Joo ihan pakko. En saa muuten skaalautumaan noita taustoja miten haluaisin. Paransin kuitenkin noilla sivuilla tuota taittoa vähän. Enemmän div-pohjalta rakensin.
 
Nimim. "Tulin hulluksi selainoptimoinnin kanssa."
 
Minen edes moista muistanu tehdä. :D
 
No eihän tuosta kauaa ole. Kesäkuussa sitten vielä lisää. Tuo uusi demo on nyt sitten virallisesti epäkaupallista, kun Kallosen raati lyttäsi sen :)
 
Jepjep. Kuuntelinkin tuossa nuo kaksi biisiä. Parannusta havaittavissa edellisestä. Biisit oli kaikinpuolin parempia ja laulu tuntui kans paremmalta. Nyt oli enemmän semmosta ekalla kaipaamaani äänenkäyttöä. Vieläkin enemmän voisi ehkä jossakin revittää. Vai lyttäsi Asko. Me ei edes vaivauduttu sinne vaikka suunnitelmissa oli. :)
 
Värkkäsin muuten ihan kätevän download.php -filun, joka tekee statistiikkaa tekstitiedostoihin biisien latailuista. Niitä voi sitten tutkailla erillisestä dlstats.php filestä. Jos tarvii joku ni pistäkää vaikka pikaviestiä. Meillä on toiminut ihan hyvin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=57&t=93640