Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:leprechaun
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Tanssilava
Aika:22.04.2024 22:56
Olisin aika samaa mieltä WW:n ja Lucky7 ja tavallaan myös Tankeron kanssa. Mutta itse oli ekalla keikalla kait joskus -70 ja joskus tuolloin alkoi myös naisien naaraaminen tositeolla. Eli käytiin ihan kaikenlaisissa tanssipaikoissa. Meinaan että Tinderit ja muut samanlaiset paritusohjelmat tulivat netin laajenemisen myötä suositummiksi.
Tuo tansseissa käyminen (siis muistetaan naiset) oli erinomainen tilaisuus tutustua valtavaan määrään hienoja tyttö/naisihmisiin. Stadissa oli silloin joskus joka päivä tansit jossain ja maanantai oli ainoa päivä jolloin oli vain yhdet tanssit, Vanhankaupungintie 3:ssa.
Sittemmin buumi siirtyi ravintoloihin ja lava- ym tansseissa alkoi enenevässä määrin käymään tanssin harrastajia.
Eli tiivistettynä seuranhaku on siirtynyt muualle tarkoittaen juurikin nettiä. Koska läpi vuosien on soitettu myös tanssipaikoilla, tosin vähemmistö keikoista, niin on tullut nähtyä juuri nuo aikakausien muutokset. Joskus yli 10 vuotta sitten taisi olla viimeinen varsinainen tanssikeikka HelsinkiPavilla.
Eli vielä tiivistetymmin, ajat muuttuvat. Tähän sopii lopuksi seuraava biisi joka sopii näihin epävarmoihin aikoihin. Pitäisi ottaa kait ohjelmistoon: https://www.youtube.com/watch?v=elx0kqgemQQ
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=120243