Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Tanssilava
Aika:22.04.2024 14:44
Tankero: Tuo Lucky7: kirjoitus on ihan höpötystä.
Aattelin kesällä käydä kuikkimassa muutamaa huipputanssibändiä/esiintyjää olun seudulla. Lähe kyytille kuikkiin, niin saat tyypit meinigeistä.

 
Kuka mitenkin asiat näkee ja kokee, oma "ura" on alkanut 1978 joten olen nähnyt aitiopaikalta alan huippuvuodet sekä kapakka/lava/laivaosastoissa aika helvetin monessa kuviossa.
 
Viime kesänä olin pari viikkoa hyvinkin suositussa solistibandissa ja ei heidänkään keikoilla läheskään aina hirmuista tunkua ollut, toki jotkut mestat olivat ns uudelleen yrityksiä huonolla menestyksellä.
 
Jos tuota meininkiä (mitä se sitten onkaan) on nähnyt ja kokenut vuosikymmenten keikkailun kautta ja myös tanssijan ominaisuudessa kuten Lucky7 niin ihmettelen jos joku vielä jaksaa raapia alasta ja sen tulevaisuudesta jotain positiivista. Käsittääkseni myös sinulla on alasta aika hyvä käsitys kokemusten kautta? Kenties Oulun seudulla kaikki on paremmin, onhan siellä parhaat soittajat, parhaat liksat ja kaikilla on aivan vtusti keikkaa, täh?
 
Ironista ja ristiriitasta on juurikin tuo että jivejalat ovat osasyy alan muutokseen, asian ovat todenneet jotkut alalla olevat yrittäjät, eräs jopa toivotteli nämä pyörijät ns helvettiin koska eivät osta mitään ja harrastavat sisäpiirishowtaan karkottaen ns tavalliset topit hyvinkin tehokkaasti.
 
Kun harrastuksesta tulee liian vakavaa niin se menee jo urheilun puolelle, on proteiinipatukat eväänä ja vettä saa ilmaiseksi, jos ei saa niin siitä valitetaan välittömästi. Ei pysty eikä todellakaan kiinnosta lähteä noihin karkeloihin muutoin kuin soittajan ominaisuudessa.
 
Nyt on lepposta, 2 Hki-Tholma-Hki risteilyä, soitot tänään 20-22, huomenna 19-22. Mieluusti näitä tekee vs joku humppalato jossain periferiassa, omat hytit, helpot vedot, hyvä safka, himaan pääsee ajoissa, laiva on Hesassa ke klo 10, matkaa vain n. 180km.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=120243