Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Anonymous-jazz
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Tanssilava
Aika:19.04.2024 00:32
Lucky 7: Asiakkaan näkökulmasta arvioiden 2000-luvun alun jälkeen se kuuntelemallakin toimiva musa on lavoilla vähentynyt ja zumban taustarytmi lisääntynyt. Tanssikurssilaiset huito viimeksi parketille uskaltautuessa lähes tyrmäävästi, kyynärpäällä ohimoon, vaikka ei ollu edes ahdasta. Eikä ollu ensimmäinen kontakti tilanne kyseessä olevien aktiivien pyöriessä vastakarvaan. Vastaavaa tarinaa huonosta käytöksestä oon kuullu muutamalta tutultakin, jotka eivät ole kursseilla suorittaneet piruettien pätevyyttä ja kehtaavat tanssia sosiaali-foxia.
Nyt kun suuret ikäluokat vähentää jopa päivä tansseissa käymistä, on tanssilavat totisen paikan edessä.

 
Yksi tuttuhan on ihan himo paritanssija ja kertoi tällaisen tositarinan Helsinki-Pavilta, joka tapahtui joskus reilut 10 v. sitten.
 
Tää äijä oli siellä puolisonsa kanssa tanssimassa ja kertoi, että siellä oli myös sellainen todella jurrissa ollut tanssipari, joka yritti taklata muita tanssijoita pois. Mutta sitten kun yrittivät tätä tuttavaa taklata pois, niin heille sattuikin sellainen INSTANT KARMA tilanne, että tämä jurrissa ollut pariskunta lensikin sellaisen pyöröpöydän päältä ja lensivät kumpikin persiilleen tanssiparketilta :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=120243