Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Livetoiminta
Aihe:Kaikki kamppeet akustiselle duolle.
Aika:20.03.2024 11:27
basisti1971: Moi.
 
Ulkonäöltään liikuttavan liki Milleniumin vastaavia, ja jos ovat sitä myös rakenteeltaan, hintaisekseen aivan uskomattoman kätevät ja kestävät ständit.
Tosin teräksisinä painon kustannuksella, voi olla merkitystä jos joutuu julkisilla keikalle vääntäytymään.
 
Totta, onhan se mukavampaa jos ei tarvitse askarrella, mutta
T:Samuli

 
Aattelin lähinnä et kun on hankkimassa ensimmäisiä kamojaan niin niiden olis hyvä olla sellaiset jotka toimii sellaisenaan tarvitsematta tuunata.
Ja on siin sekin, et ämyrit jotka on tarkoitettu tolpan nokkaan niin niis on joko standardiadapteri tai joku muu ratkaisu jolla ne tolpan nokkaan saa.
 
Tommoinen wanhanaikainen mikserivahvistin on trubaduokäytössä osoittautunut oikein päteväksi ratkaisuksi. Minimissään ei tartte vetää kuin yksi roikka mikserivahvistimelle. Kaappipiuhat, mikit ja skitat kiinni niin kattaus on valmis.
 
Trubaduo veti aluksi kahteen vanhaan EV-mikkiin jotka ostin käytettynä muistaakseni kympillä kappale. Tosin mun trubaduon ideaan kuuluu se, et kamat näyttää yhtä vanhoilta ja kulahtaneilta kuin äijätkin, mut siis nuokin mikit on toimineet varmaan viiskytä vuotta eikä niit vaivaa mikään. Ne vaan oli tylsän peruskapulan näköiset joten ihan ulkonäkösyistä siirryin Shuren 55:iin, siis siihen Elvis-malliin.
 
Noi Proelin ständit on olleet vallan kelvolliset eikä tartte kiroilla kantaessa.
Muista standeistä jos puhutaan niin kahden kitaransoittajan mikkiständit sit on parempi olla mallia puomi. Ja halpisrimpulaständit voi unohtaa samantien, suomen treenikämpät on pullollaan halpisständejä jotka on ihan vaan vähän rikki.
Toi Proel on vähän halvempi kuin K&M mut hoitaa hommansa.
https://www.stpaulssound.fi/proel-r … ooppi-mikrofoniteline/p/PRRSM198BK/
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=249561