Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Possumuusikko
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Jackson by FloydRose, sen ongelmien analysointi ja korjaus.
Aika:23.02.2024 19:20
Jeszse: Ilmeisesti aloittaja kerkes tuupata liimaa holkkien mukana reikiin ennenku ehdin sanomaan että paras ja fiksuin tapahan on tulpata puutapilla ja puuliimalla ne reiät ja porata uudet. Saattaahan se paperilla vaikuttaa vaivalloiselta mutta se on silti paras ja fiksuin.
 
Tämä on sitten seuraavana listalla jos liimaus pettää. Bodyssä on sopivasti tilaa porata reikää isommaksi ehkä juuri ja juuri 13mm asti. Toivotaan että tämä pysyy.
 
Mutta nyt etenee muuten tämä keppi aika nopeasti. Nyt on paikallaan uudet virityskoneistot. Eli Gotoh SG381:set kävi suoraan paikalleen vanhoilla ruuveilla. Tuntuma ilman kieliäkin on selvästi jämympi.
https://imgur.com/a/K3JJqqJ
 
Luulen että pääsen kasaamaan tämän pian ensimmäisiä testejä varten. Rahaa on nyt palanut 83€ ja vasta tämän jälkeen tuntuu siltä että tällä pääsisi soittamaan kunnolla. Netissä tätä JS32 tremolo mallin laatua kehutaan kyllä hieman liian herkällä. Tee se itse -tyypille ihan mukava peli kun laittaa kunnolla soittokuntoon. Jos tuo FR ei ole pakollinen hankinta, niin saisi kyllä ihan kohtuu pelin aloittelijalle.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=249433