Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:erty
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jelppikerho goes Kitarakamat uudelleen
Aika:13.02.2024 22:39
Cooper_Alice: Moro.
 
Osaako joku valokuvien perusteella sanoa jotain tämän kitaran kunnosta?
 
https://muusikoiden.net/tori/ilmoitus/1893208
 
Myyjä ei osannut kovin paljoa sanoa. Näköjään lakkapinnassa isompi dingi, joka on nähdäkseni lähinnä esteettinen juttu. Mutta mites toi ulos pullahtanut kaulansäädinruuvi? Onko se jotenkin huono merkki? Mulla on jotenkin sellanen hämärä muistikuva, että toi saattais olla merkki siitä, että kaularuuvista alkais oleen ikään kuin pelivara lopussa ja että edessä olisi mahdollisesti sitten kalliimpikin remppa tulevaisuudessa (eli otelaudan irroittaminen ja kaularaudan vaihto).
 
Elektroniikoista yms. ei toki voi kuvien perusteella arvailla, mutta sähkötöiden en usko olevan mitenkään erityisen kalliita, kunhan äänivirta kulkee lähtökohtaisesti normaalisti.
 
Kiinnostava kitara, tekis mieli ostaa. Harmillisesti olen sen verran uuno näissä teknisen puolen jutuissa, että pelottaa, että ostan tästä itselleni pommin.

 
Ihan normaalin näkönen kaularaudansäätö Musarille, ei oo pullahtanut ulos. Toimivuuden tietää vasta kun testaa, mut kuvan puolesta ei oo mitään mikä viittais vaurioon. Vähän vaikee noista kuvista nähdä varmaksi, mut nauhat näyttää et ois vaihdettu ja ovat aika matalan/kuluneen oloset.
Noissa on aktiivielektroniikka (rungon takapuolella luukku paristolle) ja jos piirilevyssä on jotain häikkää ni sit on vähän haastavampi remppa. Se kun on "epoksoitu" molemmin puolin umpeen. Yhden vastaavan oon huoltanut, mut siinä oli lähinnä kytkimissä ja potikoissa rutinaa ja pätkimistä eli ei toimenpiteenä sinänsä eronnut passiivielektroniikan huollosta.
Ehdottomasti testaisin ennen ostoa. Etenkin noi nauhat voi yllättää jos on tosi matalat. Persoonallisia kitaroita!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=137956