Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:VänJay
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Miten menee kama torilla kaupaksi? Käyttäjäkokemuksia
Aika:07.02.2024 07:21
smoothvibez: Muutaman sadan osto/myynti-transaktion kokemuksella:
- 95% oikeasti toteutuneista kaupoista alkaa ostajan ilmoituksella "ostaisin tämän jos on vielä myynnissä" jonka jälkeen sovitaan toimitus- ja maksutapa
- 95% ostajista jotka lähestyvät kasalla erilaisia kysymyksiä (etenkin jos näistä osa on tyyliä "mitäpä tykkäät käyttöliittymästä?"), ei lopulta kuulu parin viestinvaihdon jälkeen mitään tai toteavat että jäävät pohtimaan asiaa (aika pitkään jaksoin näille vastailla ja edelleen vastailen satunnaisesti).
 
Tosin jos kysymykset on tasoa "jousikaiku vai hallikaiku" (mikä on hallikaiku jos vaihtoehtona on jousikaiku, joku urheiluhalli vai? :D Oikea vastinpari olis varmaan digikaiku jonka osalta yksi algoritmityyppi voisi olla halli), ei maksa vaivaa yrittää selitellä perusasioita että saisi edes kysymyksestä selvää.
 
Kuten totesit, tokikin jokainen käy kauppaa tyylillään.

 
No joo, käytin hölmöä termiä tuossa esimerkissä, tarkoitin kuitenkin mallinnusta. Mutta itse kuitenkin kuulun siihen kuppikuntaan, joka pyrkii vastaamaan jokaiseen yhteydenottoon asiallisesti, ehkä poislukien tilanteet: "Maksan tosta sun kolmen tonnin kitarasta 150€, jos pistät paketit kieliä ja kahvia kaupanpäälle".
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=219273