Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:levesinet
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:UMK 2024
Aika:21.01.2024 18:57
Tangomarkkinat ovat oikeasti varsinaiset turakaisten kokoontumisajot, järjestyshäiriöt ovat suuruusluokaltaan kärkiosastoa jos verrataan niitä mihin vaan isoon tapahtumaan.
Jotkut vaan tykkää iskevästä meiningistä. Kärkiosastosta puheen ollen se, että Kärki nosti TAISTOn Olavi Virran manttelinperijäksi, ei tarkoita, etteikö Kärki-osastolla olisi vallinnut rauha jo pitkään. Sitä paitsi Tammi kuoli jo 70-luvulla.
"En ainakaan sävellä tangoja juhannuksena. Muutenkin kaikki jo laittavat kaikki tangot minun syykseni, vaikken ole säveltänyt niitä vuosiin."
"Ei kai se niin välttämätöntä olisi ollut antaa uutta nimeä sille Taisto Lundbergille, mutta muistaakseni Repe Helismaa nyt kumminkin keksi tuon Tammen, kun se oli ISKEVÄMPI."
-Toivo Kärki
Tango on sellaista iskevää. Joillekin kelpaa iskelmämusiikki, mutta suomitangorytmin iskuissa, joka iskussa on sitä atakkia. Tangomiehet menee iskemään naisia. Ja tangonaiset iskemään miehiä. Tanssissa on ronskit otteet. Ja sanoituksissa mieluusti ryvetään mustasukkaisuudessa. Rock ja sen johdannaiset on lasten leikkiä tuohon verrattuna, entistä nuorisokulttuuria. Kyllä kuumaveriset hakeutuu ensisijaisesti tangotapahtumiin.
 
Pointtini on, että järjestyshäiriöt kuuluvat elinvoimaiseen tangokulttuuriin. Tangonaiset haluavat tehdä miehensä mustasukkaisiksi. Miten mies ilmentää mustasukkaisuutensa tangon estetiikalla? Fyysisesti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=248915