Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:peteihis
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Mystinen matkustaja Landolan kaulassa
Aika:06.01.2024 21:00
Kefiiri: Minulla on kanssa Landola V-63, Angela, sisällä oleva plakaatti viittaa 70-lukuun. Tosi hyvä, ei mitään huomautettavaa tai säädettävää :)
 
Tän kappaleen pohjaseteli irtosi joskus kauan sitten ja laitoin sen kyllä talteen mutta nähtävästi se on jossain vaiheessa joutunut tehosiivouksen uhriksi... En muista mitä siinä luki, mutta ei mun mielestä Angela. Ääniaukon reuna on ihan puulla ja rosetin virkaa tekevässä siirtokuvassa ruskea-vihreä ornamentti. Kansi kahdesta puolikkaasta, eli puuta. En nyt muista oliko "book matched" vai muuten vaan kaksi lautaa.
 
Vai ei olekaan Elmer's valkoista? White glue -nimitystähän siitäkin muistaakseni käytetään, onko ilmaisu sitten vaan erotuksena ruskeista eläinliimoista?
 
Näkyy Elmerillä olevan perus valkoistakin "koululaisliimaa" -- ja monen muun väristäkin: Kun selaa kotisivuja niin ovat oikein panostaneet kaikkeen millä pääsee sotkua tekemään. :D -- Sitä en tiedä tuoko noita joku Suomeen. Elmerin liimapuikkoja taisi olla koulussa jo 50-vuotta sitten, jotenkin Elmerin puikkojen ulkoasu näyttää tutulta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=248754