Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aleinone
Alue:Rummut: sähkörummut
Aihe:Hyvät Rolandin sähkö rummut hieman soittaneelle kerrostaloon
Aika:28.12.2023 19:54
Allekirjoittanut hommasi pari vuotta sitten tori.fi:stä Rolandin TD-11 setin. Mukaan tuli penkki, kapulapari ja Mapexin tuplapedaalit hintaan 450€.
https://muusikoiden.net/dyn/users/180034.jpg
 
Onhan setti jo kymmenkunta vuotta vanha, mutta niin kuin rintapek ansiokkaasti edellisessä postauksessa luonnehti, niin eipä sähkörummuissa teknisesti ole mitään erikoista.
Kun vaan malttaa jonkin aikaa odotella, niin muusikoiden.netin torille, kuten myös tori.fi:in tulee välillä myyntiin varteenotettavia käytettyjä settejä.
 
Sinällään setissä ei mitään vikaa ollut ja menee pieneen tilaan, mutta halusin vähän isomman virvelipadin ja tee-se-itse -miehenä rakentelin sen akustisesta 10 tuuman runnusta. Samalla tuli isompi "lattiatomi", se akustinen rumpu kun piti halkaista, joten siitä sai kaksi aihiota.
 
Drum-tec:ltä ostin myös "Real Acoustic Sound Edition Roland TD-11" paketin, jossa on 18 kappaletta sämplättyjä akustista settiä. Ihan hyvän kuuloisia ovat ja maksoi vähän reilu 30 euroa.
 
Eli alle tonnilla kyllä löytyy Rolandilta hyviä settejä käytettynä. Rikkihän ne harvemmin soittamalla menee, joten ei käytetyn ostossa kovin isoa riskiä ole, varsinkin jos pääsee kokeilemaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=56&t=248825