Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Arkka
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Soittotaidon tyssääntyminen, miten jatkaa
Aika:09.12.2023 19:45
Viimenen viesti, ennen kuin laitan Internetin kiinni tältä iltaa koska alan olemaan päissäni, mutta...
 
mpekkanen: Nuo asteikot pitäisi opetella sujuvasti koko kaulan matkalta
 
No toi on kyllä vähän bro science -myytti; paljon tärkeempää on ymmärtää logiikka niiden takana. Mutta sikäli olet oikeassa, että teoriaopiskelu sinällään on aika inspiroivaa, ja se voi johtaa parempaan tekniikkaankin, mikäli AP:lla se yksinomaan oli mielessä.
 
Meikä on viime vuosina pohtinut, että miten voin implikoida harmoniaa (ja sitä kautta äänenkuljetusta) melodialla vitossointurenkutusten päälle ja se on tosi hieno, loputon suo, joka on innostanut soittamaan välillä paljonkin, koska on paljon uutta löytämistä taas. Tunnen olevani aloittelija just sillä hyvällä tapaa, että kehitys on ainakin näin alussa kivan nopeaa ja saan usein ahaa-elämyksiä.
 
Eli pitää aina vaan löytää joku sellanen uusi ovi, josta astuessa tulee sellanen fiilis, että ei helvetti, oon asunut jossain kuopassa koko ikäni. Ja niin kauan kun ahdistaa se, että joku tietää jotain, mitä ei itse tiedä, on näitä ovia tarjottimella avattavaksi.
 
Mutta siis kaikista paras soiton innoittaja on perustaa bändi tai vaikka aloittaa YouTubeen kitarakanava tms. Ihan mitä vaan "esiintymistä", mikä vie ilmaisun makuuhuoneen ulkopuolelle. Huom. sillä ei tarvi edes menestyä. Jos sallitte kökön vertauskuvan, niin takaan, että AP seuraa tätä ketjua aika paljon kovemmalla mielenkiinnolla kuin henkilökohtaisia viestejä itselleen.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=248739