Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rallattelija
Alue:Livetoiminta
Aihe:Korvamonitorointi + tarvittavat laitteet for dummies
Aika:09.11.2023 17:58
Secreterial: Ei suoranaisesti korvamonitorointiin, mutta läheltä liippaa;
 
Reeniskällä ollut käytössä Behringerin pikkumikseri, jossa ollut kaksi kaiutinta kiinni. Itsellä laulajana ollut kuulokkeet kytkettynä kuulokeliitäntään ja volumen saanut säädettyä mikseristä sopivaksi control roomin kautta

Nyt muutettiin vähän pakettia ja neljä kaiutinta nyt käytössä. Samalla kuulokkeiden volumesäätö loppui, eli control roomista säätyy nyt ne kaksi kaituinta, eli kuulokkeisiin ei nyt tule sitä kautta volumea.
 
Mikä avuksi? Isompi mikseri? Tai esim. aiemmin mainittu Behringerin edullinen kuulokevahvistin?

 
Joku huuteli jo auxin perään mutta tuossa vekottimessa ei oikein sellaista ole. eli se siitä.
 
Taas laitan ihan yleisenä vinkkinä että kannattaa aina laittaa hiukan lisätietoa mitä vermeitä on käytössä. se helpottaa yleensä neuvomista paljon.
 
Onko kaikki kaapit aktiiveja? jos näin niin, ketjuttaa main outtista kaksi leftistä ja kaksi rightista. Jos on passiiveja niin niitäkin voi ketjuttaa. vahvistimista taas aina kaksi kaappia peräkkäin yhteen kaiutintasoiseen lähtöön. Yleensä noi tolpannokka ämyrit on sen 8 ohmisia mutta kannattaa tarkistaa. jos on 4 ohmista joukossa niin sitten saattaa vahvistin kyykätä.
 
jos taas on passiivinen pari ja aktiivinen pari niin sitten vahvistimlta normaalisti passiivisille ja päätteen linjatasoisesta ulostulosta aktiiveille. Jos päätteessä ei ole linjatasoista outputtia niin sitten ensin mikserin main outista aktiivikaapeille ja niiden outista päätteelle linjasinkku ja passiivit normaalisti päätteen perään.
 
näin saadaa se phones liitäntä taas kuulokekäyttöön.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=246131