Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kyllikki
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Parasta Youtubesta part II
Aika:27.08.2023 11:02   (muokattu 27.08.2023 11:09)
WanhaWetäjä: Kitarasoundit vois olla noissa säröjutuissa joidenkin kohalla paremmat, varmaan vedetty suoraan joillain multipaavoilla mutta olihan tuo hieno veto.
 
Väinölällä on myös ihan hauska mutta myös asiapitoinen sarja parin vuoden takaa missä hän jutustelee erilaisten muusikoiden kaa. Jaksot ovat kitaristit, basistit ja kiipparistit. Kerrassaan miellyttävän oloinen kaveri ja mahti soittaja on hän.
 
https://www.youtube.com/watch?v=_TfEqrjFK7E

 
Juu, erityisesti noita "octavefuzzwhammy" -soundeja, joita varsinkin Marzi yleisesti viljelee, karsastan itse jossain määrin. Aikamoiset pedaalilaudat näytti jokaisen kitaranomistajan jalkopäähän kuitenkin kasvaneen, joten vaikea sanoa, tuliko tuo "porsasvinkuna" sitten multipaavosta tai jostakin erillisestä octavefuzzwhammystä.
 
Katsoin silloin aikoinaan tuon Väinölän sarjan kaikki osat, ja minutkin hän sai kiedottua asiaan niin, että jatko-osia sarjalle tässä odotellaan ...
 
Edit:
Kotimaisien kitaristien laitearsenaaliahan esitellään Rockwayn Rig Rundown -videosarjassa, mutta tästä ei tässä yhteydessä enempää, sillä sille parempi osasto lienee Kitarakamat -osio.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=186885