Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kihtaristi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:ESP Guitars
Aika:30.05.2023 13:46
Zholax: ESP tekee kyllä ihan kelpo soittimia, mutta hintapolitiikka on ajautunut siihen pisteeseen että alkaa olla saman hintaista teetättää kotimainen customi kuin ostaa Japanilainen sarjatuotantokitara.
https://www.musamaailma.fi/fi/esp-e … i-ht-mercury-blue-burst-sahkokitara
 
Lisäksi noi LTD mallit joiden piti olla sitä halvempaa sarjaa alkaa maksamaan yli 2 tonnia jota en enää pidä kovin halpana kun hintaan ei kuulu välttämättä edes kiiltolakkaa saati orkkis floikkaa.
https://www.musamaailma.fi/fi/esp-ltd-hex-6-black-satin-sahkokitara
https://www.musamaailma.fi/fi/esp-l … etallic-gold-8-kielinen-sahkokitara
 
Männävuosina kun vielä näki dokkarin noista halpismaiden kitaratehtaista ja työntekijöiden kohtelusta sai jo aikaan sen että yhdessäkään omassa soittimessa ei tule lukemaan made in korea tai indonesia ja seuraava vaihtoehto on yli 3k maksava japanialainen niin voi vaan todeta että onneksi on vaihtoehtoja.

 
On kyllä suht kallista LTD:tä noi sun linkkaamat. Jokunen satanen ehkä signature lisää, mutta ero aika pieni jo tonne Japsi E-II osastoon. Toivottavasti näkyy laadussa ja/tai paremmissa työoloissa uudet kovemmat hinnat. Voi olla toki, että ei. Itsellä on 2 kpl näitä reilun tonnin LTD keppejä (Phoenix ja Snakebyte) ja on kyllä olleet hintaansa nähden todella laadukkaita.
 
Tuota samaa E-II mallia oon katsellut sillä silmällä ja toki mietin juuri samaa eroa Suomalaisiin käsityökitaroihin. Mutta kyllä toi set-thru ESP tyyliin tai (neck through) syvällä oleva liimakaulaulaliitos äkkiä pompauttaa hintoja. Esim Ruokankaan kanssa pitäisi jo sitten mennä tonne Aeon artist osastolle ja sitten on hinnat alkaen 5600€ jo. Toki yhden Ruokankaan omistajana voin sanoa, että sieltä saa myöskin rahalle vastinetta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=231833