Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aalataur
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Exän kanssa meni homma karille. "Sitä oikeaa" plektraa etsimässä
Aika:31.03.2023 00:12
RJU: Onko Chicken Picks tuttu https://www.chickenpicks.com/ ? Kitarapajalta ostin omani, mutta Thomanniltakin niitä saa. Mitat ovat näkyvissä ja jäykkyys on erinomainen. Nämä kestävät huomattavasti pidempään, kuin perus tortex-plekut.
 
Eipä ole, pitää kokeilla kun ensi kerran asioin T-kaupassa. Vaikuttaa hyvältä, minusta toi kestävyyskin on tärkeä koska kulahtanut pleku ei periaatteessa ole enää sama plekumalli edes. Se kärkihän muuttuu. Olen miettinyt että haittaako jopa ehkä lihasmuistia ja kehitystä kun maalitolpat liikkuu koko ajan, en tiedä, vai onko turhaa hifistelyä miettiä tuollasta. Tortex Sharppi ainakin muuttuu nopeasti niin paljon, että hyppäys takaisin pränikkään Sharppiin on aika iso. Mutta se onkin liian terävä alussa mulle.
 
Tim Henson ja Alex Hutchings käyttää Tortex Sharpia, jos tekniikka on todella hyvä niin varmaan toimii. Tai ehkä jos jaksaa hakata päätä seinään vielä niin se jossain vaiheessa vaan klikkaa. Kyllä se välillä on ihan jees, mutta monta muuten hyvää ottoa esim. on mennyt pilalle kun sharppi leikkaa kiinni johonkin nuottiin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=247539